Σκάνδαλο: 23χρονη Τσιγγάνα έγινε Γιαγιά! Δείτε ΠΟΣΟ Χρονών είναι η Κόρη της και θα Σοκαριστείτε.
Www.true.gr

Σκάνδαλο: 23χρονη Τσιγγάνα έγινε Γιαγιά! Δείτε ΠΟΣΟ Χρονών είναι η Κόρη της και θα Σοκαριστείτε.

Πολλές γυναίκες φοβούνται στην ιδέα του να γίνουν μητέρες γιατί νιώθουν πως η ζωή τους θα αλλάξει εντελώς. Αλλά ξέρετε τι φοβούνται ακόμα περισσότερο από το να γίνουν μητέρες στα 23; Το να γίνουν γιαγιάδες στα 23… 

Και ενώ θα αναρωτιέστε πως είναι αυτό δυνατό – πιστέψτε μας γίνεται. Απλά ρωτήστε την Rifca Stanescu, μία Ρουμάνα τσιγγάνα που στην τρυφερή ηλικία των 12 γέννησε το πρώτο της μωρό, Maria. Και παρά το ότι είπε στην κόρη της να μην κάνει το ίδιο, εκείνη γέννησε ένα αγοράκι, τον Ion, ενώ ήταν μόλις 11.

Παρά τις συμβουλές της μητέρας της, έφυγε από το σπίτι για να παντρευτεί ενώ ήταν μόλις 10 και έμεινε έγκυος μόλις έξι μήνες μετά.

Η Rifca γεννήθηκε το 1985 και μετά από σχεδόν μία δεκαετία παντρεύτηκε έναν κοσμηματοπώλη, τον Ionel Stanescu. Ήταν μόλις 11 τότε και εκείνος 13. Επειδή φοβόταν πως ο πατέρας της θα την έδινε σε ένα παιδί από το χωριό Investi, το νεαρό ζευγάρι αποφάσισε να το σκάσει.

«Ήθελα πολύ να τον παντρευτώ και συμφώνησα. Φυσικά, αφού περάσαμε την νύχτα μαζί κανείς δεν μπορούσε να μας χωρίσει. Ο πατέρας μου είχε υποσχεθεί να με δώσει στην οικογένεια ενός άλλου αγοριού από όταν ήμουν 2 αλλά εγώ δεν το ήθελα αυτό.»Ένα χρόνο μετά τον γάμο τους, η Rifca έμεινε έγκυος στην Maria. Ο πατέρας της την συγχώρησε που το έσκασε με τον άντρα της όταν γέννησε την κόρη της. Ωστόσο, σε μία συνέντευξη είπε πως ήθελε η κόρη της να ζήσει άλλη ζωή.

Παρά τις προειδοποιήσεις της όμως προς την κόρη της, η Rifca, που τώρα είναι 31, αγαπάει τον 8χρονο εγγονό της και λέει πως είναι χαρούμενη που είναι γιαγιά.Η μητέρα της Rifca, που λέγεται και εκείνη Maria, έχει γίνει προγιαγιά ενώ είναι μόλις 40.

«Ο Ion είναι ένα καλό παιδί – και ήδη είναι αρραβωνιασμένος με ένα 8χρονο κορίτσι. Τα αγόρια είναι πιο τυχερά και δεν υποφέρουν όσο τα κορίτσια. Δεν προσπάθησα να σταματήσω την κόρη μου από το να παντρευτεί γιατί αυτή είναι η παράδοσή μας.»

Στην κουλτούρα τους, η παρθενιά θεωρείται πολύτιμη και παντρεύονται από μικρά έτσι ώστε οι άντρες τους να είναι σίγουροι πως οι γυναίκες τους είναι ‘αγνές’.

Όσο σοκαριστικό και αν ακούγεται, αυτό είναι κάτι συνηθισμένο σε πολλές κουλτούρες στον κόσμο.

Credit: viralthread.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr