Έγινε διάσημη η ταβέρνα που δέχτηκε επίθεση ο Βασιλακόπουλος

Επίθεση σε ταβέρνα, δέχτηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο καθηγητής πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, σύμφωνα με την καταγγελία του που έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Ειδικότερα, πρόκειται για την ”Ταβέρνα του Ζιώγα”, η οποία βρίσκεται στην Καλαμπάκα.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στον ΣΚΑΙ, ο κ. Βασιλακόπουλος, ο ίδιος και συνάδελφοι του δέχθηκαν επίθεση από τον ιδιοκτήτη ταβέρνας και τον γιο του επειδή ζήτησαν να γίνουν έλεγχοι στα πιστοποιητικά εμβολιασμού για τον κορωνοϊό.

Αυτή είναι η ταβέρνα που δέχτηκε επίθεση ο Βασιλακόπουλος – Έγινε trend στο Twitter

Διάσημη στο Twitter

Μάλιστα, το περιστατικό έχει γίνει δεύτερο trend στο Twitter με hashtag #Με την ταβέρνα του Ζιώγα, με πολλούς χρήστες να διακωμωδούν την επίθεση και άλλους να υποστηρίζουν τον κ. Βασιλακόπουλο. Ωστόσο, αρκετοί αντιεμβολιαστές εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στους ιδιοκτήτες της ταβέρνας που επιτέθηκαν στον καθηγητή.

Το χρονικό

Ο καθηγητής πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, το πρωί του Σαββάτου είχε μεταβεί στην Καλαμπάκα με ομάδα πνευμονολόγων προκειμένου να λάβουν μέρος σε ένα συνέδριο. Συγκεκριμένα, βρέθηκε μαζί με 15 πνευμονολόγους σε ταβέρνα στο Καστράκι Καλαμπάκας, όπου έγινε στόχος του ιδιοκτήτη και του γιου του.

‘‘Δεν είχε γίνει κανένας έλεγχος και ένας συνάδελφος τους είπε με πολύ ευγένεια ότι για λόγους δημόσιας υγείας πρέπει να κάνουν έλεγχο. Μας ζήτησαν τον λόγο, μας έδιωξαν από την ταβέρνα και μας έσπρωξαν. Στο τέλος με πέταξαν εμένα κάτω, σκίζοντάς μου και το πουκάμισο”, ανέφερε ο καθηγητής.

”Το μεγαλύτερο ποσοστό που ήταν μέσα δε θα ήταν εμβολιασμένοι. Αφού μας έβρισαν έφτασαν στο σημείο να με προπηλακίσουν. Να με απειλήσουν ότι θα έρθουν να με βρούνε στην Αθήνα, στο νοσοκομείο να με περιποιηθούν, ότι θα μου κάψουν το αυτοκίνητο’‘, κατήγγηλε.

”Σκέφτομαι να ζητήσω προστασία”

Ο κ. Βασιλακόπουλος, μιλώντας το πρωί της Κυριακής στον ΣΚΑΙ, δήλωσε πως σκέφτεται να λάβει μέτρα. “Σκέφτομαι να ζητήσω αστυνομική προστασία. Πάρα πολλές φορές δέχομαι απειλές. Κάποιος ξυπνάει στις 6.08 το πρωί και στέλνει στο messenger ‘Βασιλακόπουλε ψόφα’… Έχουμε ξεφύγει” δήλωσε χαρακτηριστικά αγανακτισμένος ο καθηγητής.

Σε μια δημοκρατία, υπογράμμισε, όταν δεν μάς αρέσει ένας νόμος ζητάμε από την κυβέρνηση να τον αλλάξει ή ψηφίζουμε άλλη κυβέρνηση δεν μπορούμε να έχουμε α λα καρτ εφαρμογή” τόνισε, με αφορμή τη δήλωση του ιδιοκτήτη ταβέρνας πως “δεν θα μου πεις εσύ τι θα κάνω στο μαγαζί μου”.