Ληστές μπήκαν στο σπίτι της και έκλεψαν μετρητά και κοσμήματα

Σε σοκ βρίσκεται η Μαρίνα Πατούλη, η οποία γυρνώντας από βραδινή έξοδο στο νησί των ανέμων όπου δραστηριοποιείται έχοντας ανοίξει μπουτίκ ρούχων, διαπίστωσε ότι ποντικοί είχαν «ανοίξει» το σπίτι της και την είχαν κλέψει.

Όλα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου, όταν η Μαρίνα διασκέδαζε με φίλους της στη Μύκονο. Οι ληστές, οι οποίοι, πιθανότατα είναι μέλη σπείρας Αλβανών που έχουν βάλει στόχο τους rich and famous που κάνουν διακοπές στο νησί, βρήκαν ευκαιρία την ώρα που απουσίαζε η και εισέβαλλαν στο σπίτι της από το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.


Οι ληστές βρήκαν το σημείο όπου η ίδια φυλούσε όλα τα μετρητά και τα χρυσαφικά της και αφού τα «σούφρωσαν», έγιναν «καπνός». Πρόκειται για χρηματικό ποσό ύψους 8.500 ευρώ και κοσμήματα αξίας 3.900 ευρώ.

«Πρόκειται για χρυσαφικά και κοσμήματα από τον γάμο μου», δήλωσε η μαρίνα στο protothema.gr και διευκρίνισε: «Τα χρήματα που μου απέσπασαν προορίζονταν για τις αμοιβές εργατών που είχαν αναλάβει κάποιες εργασίες ανακαίνισης».