Αιγάλεω : Το φρικιαστικό έγκλημα που πάγωσε τους αστυνομικούς

Οι δράστες εμπνεύστηκαν από τηλεοπτική εκπομπή
Μπορεί το έγκλημα στα Γλυκά Νερά να συγκλόνισε με τη βαρβαρότητα των δραστών και το θάνατο της νεαρής μητέρας όμως ένα έγκλημα πίσω στο 2014 στο Αιγάλεω ξεπερνάει κάθε φαντασία γύρω από τον τρόπο και τον σαδιστικό τρόπο που προήλθε το τέλος του θύματος.
Θύμα ήταν ένας 84χρονος συνταξιούχος που έπεσε θύμα δολοφονίας, από περισσότερους από ένα δράστη. Μια φωτιά σε ένα κάδο της περιοχής ήταν η αφορμή για να καλέσουν την αστυνομία που βρέθηκαν μπροστά σε μια εικόνα που δεν θα ξεπεράσουν ποτέ.

Μέσα στον κάδο βρέθηκε διαμελισμένο ένα ανθρώπινο σώμα, με τα δάχτυα να λείπουν για να μην μπορεί να γίνει ταυτοποίηση του θύματος και να καθυστερήσει η έρευνα και η εξιχνίαση του εγκλήματος.

Αυτό που προκαλεί τρομερή εντύπωση στις αρχές είναι η λεπτομερής προσπάθεια των δραστών να αποκρύψουν την ταυτότητα του δράστη, αφού προσπάθησαν να εξαφανίσουν κάθε ίχνος dna.

Το εγκληματολογικό ανακαλύπτει πως οι δράστες έχουν αντιγράψει ένα επεισόδιο από τη δημοφιλή εκπομπή «Deadly Women», που είχε προβληθεί μόλις δύο 24ωρα πριν το έγκλημα.

Σαν πρώτη ύποπτη συλλαμβάνεται μια 44χρονη που επισκέπτονταν τον 84χρονο μερικές φορές το μήνα.

Όμως τα αποδεικτικά στοιχεία δεν επαρκούν και αφήνεται ελεύθερη, ενώ η ίδια υποδεικνύει ένα ζευγάρι Ρουμάνων που νοίκιαζε ένα σπίτι από τον συνταξιούχο.

Πράγματι υπήρχαν οικονομικές διαφορές μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά η αστυνομία δεν καταφέρνει να τους τοποθετήσει στο χώρο του εγκλήματος και η υπόθεση δεν προχωράει και παραμένει άλυτη μέχρι και σήμερα.

Πηγή : e-radio.gr