«Έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός Μπάμπης Γιωτόπουλος

Ο γνωστός ηθοποιός Μπάμπης Γιωτόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 89 ετών.

Ο Μπάμπης Γιωτόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 19 Μαρτίου του 1931. Ο ηθοποιός έζησε δύσκολα παιδικά χρόνια την περίοδο της Κατοχής και έχασε σε μικρή ηλικία τον πατέρα του.

Απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου, ο Μπάμπης Γιωτόπουλος συμμετείχε σε παραστάσεις για 25 χρόνια, ενώ αγαπήθηκε και μέσα από τηλεοπτικές σειρές.

Τελευταία του εμφάνιση στη σκηνή, ήταν στην παράσταση «Κατάδικος μου» της Ελένης Ράντου στο θέατρο Διάνα, τις σεζόν 2011-4.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή στο Facebook, ο αγαπημένος ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας:

«Δυστυχώς με πληροφόρησαν ότι δύο παλαίμαχοι συνάδελφοι από τα παλαιότερα μέλη μας του ΤΑΣΕΗ έφυγαν από την ζωή χτες και σήμερα. Ο αγαπημένος μας Μπάμπης Γιωτόπουλος για πολλά χρόνια στέλεχος του Εθνικού μας Θεάτρου και ο Χρήστος Αναστασόπουλος που είχε ξεκινήσει στα μπουλούκια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει. Θα ετοιμάσουμε αφιερώματα για τους καλούς μας συναδέλφους».
«Δεν μετάνιωσα για τις επιλογές μου»

«Δεν μετάνιωσα για τις επιλογές μου. Και μόνο το να βλέπεις να παίζουν τόσο σπουδαίοι ηθοποιοί στο Εθνικό είναι σχολείο από μόνο του. Έχω να πάω πολύ καιρό στο Εθνικό, από τότε που τελείωσα μαζί του δεν το έχω επισκεφθεί. Αισθάνομαι περίεργα μετά από 25 χρόνια που ήμουν εκεί. Έχουν αλλάξει τα πράγματα, τότε ήταν πιο αυστηρά. Εμείς είχαμε πολύ ωραίους δασκάλους τότε, πραγματικούς δασκάλους. Ήταν άνθρωποι με προσωπικότητα και μόρφωση. Τώρα ο καθένας τα ξέρει όλα, δεν δέχεται καλοπροαίρετες συμβουλές και γίνεται εύκολα και σκηνοθέτης» είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του στο iporta.gr