Εύκολη συνταγή για Ψητά μανιτάρια πλευρώτους με λαδορίγανη

ΥΛΙΚΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Αραδιάζουμε τα μανιτάρια σε λαδόκολλα στρωμένη σε ταψί και
    τα λαδώνουμε και από τις δύο πλευρές.
  2. Ψήνουμε στο γκρίλ στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου και από τις δύο πλευρές.
  3. Μόλις τα βγάλουμε από το φούρνο τα αλατίζουμε , ρίχνουμε τη ρίγανη και ραντίζουμε με το χυμό λεμονιού. ( Το ράντισμα μπορεί να γίνει με πινέλο ζαχαροπλαστικής).

Σερβίρεται ως ορεκτικό!!!

ΠΗΓΗ: xrysessyntages.gr