Έφηβη δείχνει για πρώτη φορά πως είναι πραματικά μέσα σε τουαλέτες ουδέτερου φύλου
Www.true.gr

Έφηβη δείχνει για πρώτη φορά πως είναι πραματικά μέσα σε τουαλέτες ουδέτερου φύλου

Μπορεί να πιστεύεις ότι το διαλέξεις δημόσια τουαλέτα με βάση το φύλο σου είναι κάτι απλό, όμως για κάποιους ανθρώπους αποτελεί μεγάλο πρόβλημα καθώς οι ταυτότητες των φύλων τους δεν μπορούν να υπακούσουν στους κλασικούς κανόνες.
Άνθρωποι που έχουν κάνει φυλομετάβαση ή είναι σε ένα από τα στάδια της, ομοφυλόφιλοι, αλλά και άνθρωπο που έχουν επιλέξει να μην καθορίζονται από το φύλο τους έχουν τεράστιο θέμα σε αυτό το κομμάτι, καθώς πολλές φορές όποια και αν από τις δύο τουαλέτες επιλέξουν δέχονται άσχημη αντιμετώπιση από τους υπόλοιπους.

Ειδικά στο εξωτερικό ακούγονται πολύ συχνά περιστατικά βίας σε τουαλέτες ακριβώς επειδή άτομα της LGBT τις χρησιμοποιήσαν με βάση είτε το φύλο που δηλώνουν, είτε αυτό που γεννήθηκαν, ποπυ ομως δεν αντιστοιχεί εν τέλη σε κανένα από τα δυο παραδοσιακά φύλα.

Για τον λόγο αυτό σε πολλές πολιτείες της Αμερικής έχουν δημιουργηθεί σε σχολεία και πανεπιστήμια και τουαλέτες ουδέτερου φύλου τις οποίες μπορεί να επισκέπτεται όποιος δεν ανήκει στο αρσενικό ή θηλυκό.

Μια έφηβη θέλησε να δείξει πως ακριβώς είναι οι ουδέτερες τουαλέτες καθώς αρκετός κόσμος δεν γνωρίζει και σχηματίζονται πολλά σενάρια για το πως μπορεί να μοιάζουν και τι διαφορετικό μπορεί να έχουν.ογραφικό της ντοκουμέντο με μια απλή και αθώας selfie, ενώ στην συνέχεια προχώρησε στο πως ακριβώς είναι τα μέρη αυτά, αλλά και στο ποιοι τα επισκέπτονται.Πηγη pink.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr