Εφιάλτης για ανήλικη μαθήτρια! Το σχολείο της «πλημμύρισε» με γuμvές της πόζες μέσω Instagram [vid]
Www.true.gr

Εφιάλτης για ανήλικη μαθήτρια! Το σχολείο της «πλημμύρισε» με γuμvές της πόζες μέσω Instagram [vid]

– Δηλώσεις του Υπεύθυνου Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Ανδρέα Αναστασιάδη
– Ανήλικη μαθήτρια κατήγγειλε ότι το σχολείο της πλημμύρισε με γuμvές της φωτογραφίες μέσω Instagram
– Χειροπέδες σε 19χρονο από την Λεμεσό για την υπόθεση μετά από «ντου» των Αρχών στην οικία του
– Η προειδοποιητική ανακοίνωση της Αστυνομίας μέσω κι ενός video
Ο Υπεύθυνος του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Ανδρέας Αναστασιάδης αναφέρθηκε στην εν λόγω υπόθεση, λέγοντας ότι έχει ήδη γίνει μια σύλληψη υπόπτου για την υπόθεση σήμερα το πρωί μετά από έφοδο σε σπίτι υπόπτου ως εμπλεκομένου στην υπόθεση εκβιασμού της ανήλικης.

‘Υποπτος 19χρονος συνελήφθη στη Λεμεσό κατασχέθηκε ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένα USB, και 6 τηλέφωνα, ενώ παρουσιάσθηκε στο δικαστήριο.

Υπήρξε ωστόσο λακωνικός για το αν τελικά έχουν βρεθεί πειστήρια για την ενοχή του, ενώ η ανήλικη μαθήτρια ήταν η ίδια που με την μητέρα της μαζί κατήγγειλαν το περιστατικό. Σύμφωνα με την καταγγελία της από ένα, όπως απεδείχθη, πλαστό προφίλ στο Instagram, γuμvές φωτογραφίες της διέρρευσαν σε άλλους χρήστες, πολλοί εκ των οποίων από το σχολείο της!
https://youtu.be/TtU7yNfXQxA

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ:Όλα αυτά που διαδραματίζονται στο ενημερωτικό βίντεο, μπορεί κάποιος να πει ότι είναι απλά ένα σενάριο. Και όμως είναι βγαλμένα από την καθημερινή πραγματικότητα.

Νεαρή ανήλικη προέβη πρόσφατα σε καταγγελία στο Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχηγείου, ότι τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησαν σε κινητά τηλέφωνα μαθητών του σχολείου όπου φοιτά, γυμνές φωτογραφίες της.Από τη διερεύνηση, φαίνεται ότι η ανήλικη έστειλε τις γυμνές φωτογραφίες της σε συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο και συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ας προσέξουμε λίγο. Σεβόμαστε τον εαυτό μας. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μας εκθέσει.
https://youtu.be/EJNUsXLL0P8

Πηγή newsit.com.cy

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr