Έφαγε τη μπουνιά της χρονιάς μέσα στο Ρινγκ. Η Μύτη του διαλύθηκε και έγινε Αγνώριστος
Www.true.gr

Έφαγε τη μπουνιά της χρονιάς μέσα στο Ρινγκ. Η Μύτη του διαλύθηκε και έγινε Αγνώριστος

 Οι μαχητές του Ultimate Fighting Championship – Υπέρτατο Πρωτάθλημα Πάλης – Mike Perry και Raulian Paiva υπέστησαν τρομακτικούς τραυματισμούς στο πρόσωπο σε μια αιματηρή βραδιά δράσης μεικτών πολεμικών τεχνών στην Ουρουγουάη.

Η αδυσώπητη μάχη του Perry με τον Vicente Luque τελικά έχασε σε σημεία, αφού υπέστη μια από τις χειρότερες σπασμένες μύτες στην ιστορία του MMA.

Και οι δύο μαχητές κατάφεραν βαριά χτυπήματα, αλλά ήταν μια κλωτσιά στον αέρα από τον Luque που προκάλεσε σοβαρή ζημιά στον Perry καθώς η μύτη του έσπασε με πολύ άσχημο τρόπο.

Οι χρήστες του Twitter σχολίασαν το άσχημα χτύπημά του:

-Η μύτη του Mike Perry είναι στο μάγουλό του, τι αηδιαστικός τραυματισμός!

-Ένα από τα χειρότερα σπασίματα μύτης που έχω δει! Ζήτω η βία


-Σίγουρα το χειρότερο σπάσιμο μύτης που έχω δει σε αγώνα. Ο Perry και ο Luque είναι πολύ σκληροί.

Ο Perry διαμαρτυρήθηκε για την απώλεια των πόντων του, αλλά σίγουρα θα έκανε επιπλέον καταγγελίες έχοντας δει τη σοβαρότητα του τραυματισμού του στα παρασκήνια του.


Δεν ήταν ο μόνος μαχητής που έλαβε βίαιη κλωτσιά στο πρόσωπο, καθώς ο Paiva κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Rogerio Bontorin έφαγε μια πολύ γερή κλωτσιά.

Η δύναμη του χτυπήματος άνοιξε μια τεράστια πληγή στο φρύδι του Paiva, που ανάγκασε τον γιατρό κοντά στο ρινγκ να σταματήσει τον αγώνα και στη συνέχεια να λήξει τον αγώνα.

-Θεέ μου!! Ο Raulian Paiva έχει ένα τρομερό κόψιμο στο φρύδι του, σωστά έπραξαν και σταμάτησαν.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr