Έδωσε 15000 ευρώ για να Αποκτήσει τα Οπίσθια της Μπιγιονσέ. Μόλις δείτε ΠΩΣ την Έκαναν… Θα Τραβάτε τα Μαλλιά σας!

Αυτή η κοπέλα έκανε μια από τις πιο δημοφιλείς πλαστικές επεμβάσεις και υποστηρίζει ότι όσο μεγαλύτερα είναι τα οπίσθια, τόσο καλύτερα. Η Τάνια Μπερντ, παιδαγωγός από την Μελβούρνη, έκανε πρόσφατα μια αυξητική επέμβαση στα οπίσθιά της για να τα κάνει να μοιάζουν με αυτά της Μπιγιονσέ. Τώρα, η 27χρονη αναρρώνει από την πλαστική επέμβαση που έκανε πριν από 1 βδομάδα. Παρόλο που δεν θα μπορεί να κάθεται για λίγο καιρό ακόμη είναι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα. Η Τάνια υποστηρίζει ότι δεν μπορούσε να γυμναστεί εξαιτίας ενός ατυχήματος που είχε πριν από καιρό.

Τα οπίσθια της Τάνια πριν και μετά την επέμβαση. Μετά το ατύχημα που είχε αποφάσισε να κάνει δώρο στον εαυτό της τα οπίσθια που πάντα ήθελε.


«Μετά το ατύχημα που είχα δεν μπορούσα να γυμνάζομαι όπως πριν. Οπότε, φέτος αποφάσισα να κάνω δώρο στον εαυτό μου τα οπίσθια των ονείρων μου. Επίσης, από την φύση μου δεν ήμουν πολύ προικισμένη σε αυτό το κομμάτι», δήλωσε η Τάνια. Η Τάνια επέλεξε οπίσθια που μοιάζουν με αυτά της Μπιγιονσέ μετά από προτροπή του γιατρού της.

Η Τάνια ήταν όρθια και μπορούσε να περπατήσει 2 ώρες μετά την επέμβαση.

«Το να έχεις μεγάλα οπίσθια σε κάνει να αισθάνεται περισσότερο θηλυκό. Είμαι ενθουσιασμένη που θα φοράω τα ρούχα μου και θα αισθάνομαι καλύτερα με τον εαυτό μου», ανέφερε η ίδια. Μέχρι τώρα, οι μόνοι που έχουν δει τα καινούργια της οπίσθια είναι οι γονείς της και μερικοί πολύ κοντινοί φίλοι.