Έδειρε άγρια την Κόρη του με την Ζώνη και Ξύρισε γουλί το Κεφάλι της. Ο Λόγος, θα σας βγάλει από τα Ρούχα σας.

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από το βίντεο που δείχνει έναν πατέρα να μαστιγώνει με τη ζώνη του και στη συνέχεια να ξυρίζει το κεφάλι ενός κοριτσιού στη Λουιζιάνα επειδή κατέβασε στο κινητό της την εφαρμογή Snapchat.

Ο… περήφανος για τις πράξεις του 33χρονος Άλεξ Χάρισον κοινοποίησε, μάλιστα, το βίντεο στο Facebook και το Snapchat, κίνηση που – ευτυχώς – οδήγησε στη σύλληψή του.

«Θέλει να γίνει πιο μεγάλη, θα πάρει ξύλο και ξύρισμα. Το σχολείο είναι για δουλειά και όχι για το γ…μενο Snapchat. Δεν έχει καμία δουλειά με αυτό το snap. Μείνετε συντονισμένοι» ακούγετε να λέει ο 33χρονος.

Σύμφωνα με το ίδιο το κορίτσι – για το οποίο δεν έχει διευκρινιστεί αν είναι η κόρη του – είναι ηλικίας 14-15 ετών. «Αυτό σημαίνει να είσαι ενήλικας» κατέληξε ο Χάρισον στο βίντεο-σοκ.

Η αστυνομία, πάντως, δεν ανακοίνωσε αν το κορίτσι έχει μεταφερθεί σε κάποιο ίδρυμα μετά τα βασανιστήρια που υπέστη.

http://video.dailymail.co.uk/video/mol/2017/12/08/5527979206436733167/640x360_MP4_5527979206436733167.mp4


Ο Χάρισον μαστίγωσε με τη ζώνη του τουλάχιστον 50 φορές το κορίτσι αδιαφορώντας για τις κραυγές του. Μάλιστα της φώναζε: «Θέλεις να μεγαλώσεις;» Αφού τη χτύπησε επανειλημμένα, την οδήγησε σε ένα άλλο δωμάτιο του σπιτιού και ξύρισε το κεφάλι της.

Καθώς τα μαλλιά της έπεφταν στο πάτωμα, το κορίτσι έκλαιγε με τα χέρια της στο πρόσωπο. Ο Χάρισον συνελήφθη τη Δευτέρα, αφού το βίντεο διαδόθηκε στο διαδίκτυο.

Το αστυνομικό τμήμα Ferriday είπε ότι το βίντεο ήταν απόδειξη παιδικής κακοποίησης. «Μετά την ανασκόπηση του βίντεο, καταλάβαμε ότι το παιδί ήταν κακοποιημένο», δήλωσε ο Ντετέκτιβ Ρίτσαρντ Μάντισον.


Η αστυνομία δεν θα επιβεβαιώσει αν το κορίτσι στο βίντεο είναι η κόρη του άνδρα ή το πώς γνωρίζει ο ένας τον άλλο.

Στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, έχει κοινοποιήσει με υπερηφάνεια και άλλες φωτογραφίες μιας κοπέλας, στην ίδια περίπου ηλικία.

Credit: dailymail.co.uk