Σκάvδαλo! Poζ αγγελίες vεαρώv Koριτσιώv που πουλάνε την Παρθεvιά τους, έχουν Κατακλύσει το διαδίκτυο. Δείτε τις εξωφρενικές τιμές
Www.true.gr

Σκάvδαλo! Poζ αγγελίες vεαρώv Koριτσιώv που πουλάνε την Παρθεvιά τους, έχουν Κατακλύσει το διαδίκτυο. Δείτε τις εξωφρενικές τιμές

Χιλιάδες κορίτσια και νεαρές γυναίκες στην Ρωσία πουλάνε την παρθενιά τους σε πλούσιους άντρες.

 Δίκτυα από ειδικευμένους εμπόρους και ανιχνευτές στρατολογούν παρθένες και τις συνδέουν με πλούσιους επιχειρηματίες, παίρνοντας και εκείνοι το δικό τους μερίδιο της συναλλαγής. 

Σε άλλες περιπτώσεις, γυναίκες κάνουν τις δικές τους διαφημίσεις πουλώντας την πρώτη τους νύχτα σε forums ή ιστοσελίδες γνωριμιών.

Μία διαφήμιση από ένα forum με όνομα ‘Bad girls club’ δήλωσε: «Ψάχνουμε για παρθένες κάτω των 19… Όμορφες, έξυπνες, γοητευτικές, από διάφορες πόλεις της Ρωσίας.

«Πληρώνουμε τα εισιτήρια για την Μόσχα και πίσω, 1-2 μέρες…»

Η διαφήμιση δείχνει ένα κορίτσι με εσώρουχα σε αποκαλυπτική πόζα στο κρεβάτι. Άλλο ένα forum από την Ρωσία που στρατολογεί νεαρές γυναίκες ονομάζεται «Desperate Virgins’ Club»

Ένα 19χρονο κορίτσι από την Μόσχα, η Milana Mercer, είπε στην διαφήμισή της: «Πουλάω την παρθενιά μου, στείλτε μου προσωπικό μήνυμα. Είμαι από την Μόσχα, είμαι 19 ετών, 1,75 και 65 κιλά.»

Άλλη διαφήμιση έγραφε: «Κορίτσι. 17. Πουλάω την παρθενιά μου. Λεπτομέρειες σε προσωπικό μήνυμα.»

Μία άλλη διαφήμιση που προωθήσει τέτοιες ιστοσελίδες, έγραφε: «Η Marina πούλησε την παρθενιά της για 1,5 εκατομμύρια ρούβλια και αγόρασε ένα τέλειο διαμέρισμα.»Μία 20χρονη με όνομα Anastasia  από την πόλη Magnitogorsk είπε πως πουλάει την παρθενιά της για να πληρώσει τα έξοδα της θεραπείας κατά του καρκίνου της μητέρας της.

«Αντί να χάσω απλά την παρθενιά μου, είναι καλύτερο αν βγάλω και κάτι από αυτό,» είπε η 18χρονη Lena από την Μόσχα.

«Δεν είναι πορνεία. Θέλω να γνωρίσω έναν πλούσιο άντρα και να κάνω σχέση μαζί του.» εξήγησε η 19χρονη Dasha.

H Rita, 18, από το Rostov είπε: «Για να ξεκινήσεις μία επιχείρηση χρειάζεσαι κεφάλαιο. Δεν μπορείς να κάνεις πολλά με μία κανονική δουλειά, αλλά εδώ δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα.»

Η Marina είπε πως πούλησε την παρθενιά της σε έναν επιχειρηματία για £7,000 και τα ξόδεψε σε πλαστικές επεμβάσεις – αλλά τώρα, 7 χρόνια μετά, είναι ατζέντης και συνδέει έφηβα κορίτσια με πλούσιους πελάτες.

Υπάρχουν όμως πολλές γυναίκες που επαναφέρουν τους υμένες του με επέμβαση για να πουλήσουν ξανά την παρθενιά τους, σύμφωνα με αναφορές.«Πολλές κάνουν την ίδια επέμβαση αρκετές φορές. Ξέρω μία περίπτωση όπου ένα κορίτσι την είχε κάνει 15 φορές.»

Η Elena, 22, από την Μόσχα είπε πως είχε πουλήσει δύο φορές την ‘παρθενιά’ της και πως δεν σκοπεύει να σταματήσει.

«Αυτή είναι η δουλειά μου τώρα και μπορώ να ζω με αυτά τα χρήματα για μερικού μήνες.»

Το 2016, το μοντέλο Anna Feschenko, 17, πήγε στο Ντουμπάι για να πουλήσει την παρθενιά της για £9,600 σε έναν πλούσιο Άραβα. Η μητέρα της όμως μίλησε με την αστυνομία και επέστρεψε από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Δεν είπε αν τελικά κατάφερε και πούλησε την παρθενιά της.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr