«Έχουμε μπλέξει με ατζαμήδες»- «Καταπέλτης» ο Γιάννης Σγουρός για την αντίδραση της Περιφέρειας στην πυρκαγιά
Www.true.gr

«Έχουμε μπλέξει με ατζαμήδες»- «Καταπέλτης» ο Γιάννης Σγουρός για την αντίδραση της Περιφέρειας στην πυρκαγιά

Έχουμε μπλέξει με ατζαμήδες οι οποίοι δεν ξέρουν τις τους γίνεται» δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ Magazino ο Γιάννης Σγουρός, ο οποίος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων και αναφέρθηκε στη λανθασμένη διαχείριση της φονικής πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική από τους αρμόδιους.

«Ομαδικά ψήφιζαν στη Βουλή όλα τα κόμματα για να μπορέσουν να νομιμοποιηθούν τα αυθαίρετα, ωστόσο δεν έκαναν αντιπλημμυρικά έργα για να μην πνίγεται ο κόσμος», ανέφερε και πρόσθεσε.«Έχουμε μπλέξει με ατζαμήδες οι οποίοι δεν ξέρουν τις τους γίνεται. Έλειπε ο Αντιπεριφερειάρχης στην Ανατολική Αττική, δικαιολογημένα γιατί βρισκόταν στο εξωτερικό, έλειπε ο Δήμαρχος Μαραθώνα, δικαιολογημένα γιατί δεν μπορούσε να εισέλθει επειδή ήταν μπλοκαρισμένος ο δρόμος. Ήταν μια νέα κοπέλα την οποία έχρισαν αντιπεριφερειάρχη πολιτικής προστασίας δίχως να έχει την πείρα….

Όλη η δύναμη πήγε στην Κινέτα με αποτέλεσμα η Ανατολική Αττική να μείνει «γυμνή» και είπε ο δήμαρχος της Πεντέλης «είδα τη φωτιά» να στείλετε αεροπλάνα. Η κυρία Δούρου δεν πήρε ούτε ένα τηλέφωνο, απεναντίας είπε ότι είμαστε κατά των συνεργασιών. Το ζητούμενο είναι να βρούμε μια επικοινωνία για να μην κινδυνεύει ο κόσμος», υποστήριξε.

thecaller

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr