Έχει γεμίσει με Εκατοντάδες Πλαστικές όλο του το Κορμί. Αυτό που έκανε Τώρα όμως είναι ο,τι Πιο Φριχτό.
Www.true.gr

Έχει γεμίσει με Εκατοντάδες Πλαστικές όλο του το Κορμί. Αυτό που έκανε Τώρα όμως είναι ο,τι Πιο Φριχτό.

Έγινε πρωτοσέλιδο επειδή ήταν ο πρώτος άντρας που αφαίρεσε 4 από τα πλευρά του σε μία επέμβαση £28,000. Και ο Rodrigo Alves, 34, μίλησε για τους λόγους που προχώρησε στην επέμβαση σε μία συνέντευξη την Τρίτη.

Είπε: «Το έκανα για να μου κάνει άνετα το σακάκι μου χωρίς να χρειαστεί να το φαρδύνω. Τώρα μου κάνει μια χαρά και ο ράφτης μου θα ξεμείνει από δουλειά.»

Μιλώντας για την επέμβαση, είπε πως σιγούρεψε πως θα ήταν όσο πιο ασφαλής γινόταν. «Πήγα σε τρεις διαφορετικούς γιατρούς και έκανα εξετάσεις. Ήθελα να αφαιρέσω έξι πλευρά αλλά μπορούσαν μόνο 4. Βέβαια, και πάλι είμαι χαρούμενος.»«Δεν είναι μία συνηθισμένη επέμβαση. Είμαι ο μόνος άντρας στον κόσμο που την έχει κάνει.»

Ο Rodrigo παραδέχτηκε πως ένιωθε ανασφάλεια με την εμφάνισή του από μικρός και πως τα παιδιά στο σχολείο δεν του φερόντουσαν καλά.«Όταν ήρθα στην Αγγλία, ήθελα να αλλάξω την ζωή μου – να μορφωθώ και μάθω τον εαυτό μου.»

«Δεν θέλω να ενθαρρύνω άλλους να το κάνουν αλλά είμαι πολύ χαρούμενος. Η ζωή μου άλλαξε από νερό σε κρασί. Η συμβουλή μου είναι να μην κάνετε αυτό που έκανα. Δεν χρειαζόταν να κάνω 60 επεμβάσεις, θα μπορούσα να κάνω μόνο 10.»

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr