Οι Υδροχόοι είναι συνήθως χαμηλών τόνων και ήρεμοι, αλλά από μια άλλη πλευρά μπορούν να είναι εκκεντρικοί και δραστήριοι. Ωστόσο, και στις δύο περιπτώσεις, είναι βαθιά στοχαστές και άνθρωποι του πνεύματος που τους αρέσει να βοηθούν τους άλλους.
Διαφορετική και εντυπωσιακά …αντιφατική ξέρει να μαγνητίζει, αν και αυτό στην προσωπική της ζωή μπορεί να χαρακτηρισθεί ως δώρον-άδωρον, αφού κάθε θέση που παίρνει προετοιμάζει αυτομάτως την …αντίθετη της! Παντρεύεται για να χωρίσει και χωρίζει για να παντρευτεί… Δίνει έμφαση στην ελευθερία και χαράζει διαρκώς «κόκκινες γραμμές» που η ίδια καταστρατηγεί μέσα σε μια στιγμή. Από άκρατη φεμινίστρια μετατρέπεται σε φανατική… μουσουλμάνα με μπούρκα και από σνομπ εστέτ σε θαμώνα των σκυλάδικων.

Το δυνατό της σημείο βέβαια είναι το ανοικτό της πνεύμα, ιδιαίτερα στα προσωπικά θέματα. Γι’ αυτό τελικά κατορθώνει να έχει πολλούς φίλους και sex-buddies ανάμεσα στους οποίους μπορεί να συμπεριλαμβάνονται και οι πρώην. Με άριστη γνώση της τεχνολογίας και με Ph.D ως Facebook & Twitter X-pert παίζει τους άνδρες στα δάκτυλα και μπορεί εύκολα να αποδειχθεί μια εξαιρετική …κίλερ.

Πειραματίστρια και εγκεφαλική στα ερωτικά της,
εξιτάρεται από το παράδοξο και δεν κολλάει πουθενά.
Ως νοικοκυρά μάλλον χρειάζεται υποστήριξη, αφού ενδιαφέρεται περισσότερο για την διαφορετικότητα παρά για την ευταξία. Μπορεί να μην διαθέτει τηλεόραση αλλά ένα τζακούζι κρίνεται ως απαραίτητο. Ως μητέρα φιλελεύθερη ξέρει να δίνει χώρο δράσης στα παιδιά και τα αντιμετωπίζει ως ενήλικα ακριβώς για να μην δεσμεύεται με την ευθύνη τους.

Εγκρίνει πρωτοβουλίες αλλά εάν φάει την …σφυριά τα προνόμια κόβονται μονομιάς. Τώρα εάν το παιδί σκάσει με τίποτα τατουάζ σαν τον Djibril Cisse μπορεί να έχει κάποια ζητήματα, εάν δεν το επεξηγήσει θεωρητικά…

Ως εργαζόμενη, είναι ικανότατη -ιδιαίτερα στις δύσκολες αποστολές- και είναι σε θέση να πετύχει το αδιανόητο. Βγάζει γλώσσα, κατορθώνοντας κατά παράδοξο τρόπο να είναι ταυτόχρονα το παράδειγμα προς μίμηση αλλά και το μαύρο πρόβατο! Ότι και να γίνει πάντως τα λεφτά της θα τα πάρει…