Αυτή η 40χρονη έχει «έτοιμο» το Χριστουγεννιάτικο Δείπνο της εδώ και 8 Μήνες. Αυτό που θα Φάει, είναι ότι πιο Φρικιαστικό έχετε Ακούσει.

Μια θλιβερή γυναίκα, σχεδιάζει να φάει τη μητέρα της στο δείπνο των Χριστουγέννων φέτος – ρίχνοντας στο γεύμα τη στάχτη της.

Η Debra Parsons, 41 ετών, θα πασπαλίσει τα απομεινάρια της μητέρας της Doreen Brown στην γαλοπούλα και τη Χριστουγεννιάτικη πουτίγκα, πριν απολαύσει το εορταστικό κλίμα.

Η μητέρα δύο παιδιών , από το Folkestone, Kent, αισθάνθηκε την επιθυμία να καταναλώσει την τέφρα από τότε που πέθανε η Doreen τον Μάιο και τρώει κάθε μέρα μικρές κουταλιές της σκόνης για να την βοηθήσει να το αντιμετωπίσει.

Απογοητεύτηκε όταν πέθανε η μητέρα της και η εορταστική περίοδος, σηματοδοτεί επίσης την επέτειο θανάτου του γιου της που γεννήθηκε πρόωρα το 1996.

Λέει όπως τα Χριστούγεννα ενισχύουν τους πόθους της να καταναλώσει τη στάχτη. «Είναι το μόνο πράγμα που θα με κάνει να νιώσω καλύτερα, τα πρώτα μου Χριστούγεννα χωρίς μαμά», είπε η Debra στον Mirror.

«Οι άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι είμαι τρελή ή ότι δεν έχω σεβασμό, αλλά δεν μπορώ να σταματήσω τον εαυτό μου».


«Νιώθω ότι θα μπορεί να ζήσει μέσα μου- η αναπνοή μου είναι η ανάσα της». Η μητέρα της πέθανε ξαφνικά από απόφραξη αεραγωγών μετά από μολύνσεις στο στήθος της τον Μάιο.

Ήταν ακόμη μια τραγωδία για τη γυναίκα, μετά το θάνατο του γιου της κατά τον τοκετό πριν από 20 χρόνια. Αγωνίζονταν για χρόνια να αντιμετωπίσει τη θλίψη της, αλλά όταν η Doreen πέθανε, τα πράγματα έγιναν χειρότερα. Είπε: «Η μαμά μου και εγώ είχαμε έναν πολύ ισχυρό δεσμό και δεν μπορεί να μας χωρίσει ούτε ο θάνατος.

«Ήξερα ότι η μαμά ήταν άρρωστη, αλλά ποτέ δεν περίμενα να φύγει. Και όμως το έκανε.

Αποφάσισα ότι ήθελα να κάνω κάτι με την τέφρα της που θα έκανε τη διαφορά στο πώς θα την θυμάμαι. «Δεν ήθελα να διασκορπίσω απλώς τη στάχτη της, γιατί θα αισθανόμουν σαν να την πετάω μακριά».


«Άνοιξα το κιβώτιο, έγλειψα τα δάχτυλά μου και τα βύθισα απλά στις στάχτες. Πριν συνειδητοποιήσω τι έκανα αισθάνθηκα στο στόμα μου μια αλμυρή γεύση που με παρηγορούσε».

Είπε: «Παίρνω μια μικρή γεύση τις περισσότερες ημέρες – μερικές φορές με το δάχτυλό μου ή με ένα μικρό κουτάλι.

Αλλά τα Χριστούγεννα ήταν πάντα μια πολύ δύσκολη εποχή του χρόνου για μένα και καθώς φθάνει, φέτος αισθάνομαι την ανάγκη για ακόμη περισσότερα».

«Αλλά δεν θέλω να τρώω την τέφρα μόνο με τα δάχτυλά μου – θα ήθελα η μαμά μου να είναι μέρος του εορτασμού φέτος, γι’ αυτό θα την πάρω με το δείπνο μου Χριστουγέννων».

Credit: dailymail.co.uk