Δυστυχώς...Νεκρός ο νιόπαντρος Ιρλανδός που είχε έρθει με τη σύζυγό του ταξίδι του μέλιτος στην Ελλάδα- Το Μήνυμα της Οικογένειας
Www.true.gr

Δυστυχώς…Νεκρός ο νιόπαντρος Ιρλανδός που είχε έρθει με τη σύζυγό του ταξίδι του μέλιτος στην Ελλάδα- Το Μήνυμα της Οικογένειας

Μία ιστορία αγάπης με τον πιο τραγικό επίλογο: Ο νιόπαντρος Ιρλανδός που με τη σύζυγό του είχαν επιλέξει την Ελλάδα ως γαμήλιο προορισμό, ανακοινώθηκε πως είναι νεκρός.
Η Ζόε Χόλοχαν και ο Μπράιαν Ο Κάλαχαν-Γουέστροπ είχαν παντρευτεί μόλις την περασμένη εβδομάδα. Ήρθαν για γαμήλιο ταξίδι στην Ελλάδα και διέμεναν σε ξενοδοχείο στο Μάτι.
Όταν ξέσπασε η πυρκαγιά, στην προσπάθειά τους να βρουν καταφύγιο σε ασφαλές σημείο, οι δύο τους χωρίστηκαν.
Η νεαρή δημοσιογράφος εντοπίστηκε σε παραλία από τα σωστικά συνεργεία με σοβαρά εγκαύματα στο σώμα της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο σύζυγός της αγνοείτο.
Ωστόσο, πριν λίγες ώρες, η οικογένειά του εξέδωσε ανακοίνωση, γνωστοποιώντας το θάνατό του.

«Είμαστε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσουμε το θάνατο του Μπράιαν Ο Κάλαχαν-Γουέστροπ. Οι οικογένειες θα εκτιμούσαν διακριτικότητα στη δύσκολη αυτή στιγμή, καθώς εμείς θρηνούμε και η Ζόε βρίσκεται στη διαδικασία ανάρρωσης», αναφέρεται στην ανακοίνωση της οικογένειας.
Ή Όρλα Ο Χάνραχαν, πρέσβης της Ιρλανδίας στην Ελλάδα, επιβεβαίωσε με τη σειρά της τον θάνατο του Γουέστροπ.
Το νιόπαντρο ζευγάρι που ζούσε στο Δουβλίνο, προσπάθησε να διαφύγει από την πύρινη κόλαση με αυτοκίνητο.

πηγή: cnn.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr