Δυστυχώς νεκρός ο 54χρονος που έψαχναν στον Υμηττό
Www.true.gr

Δυστυχώς νεκρός ο 54χρονος που έψαχναν στον Υμηττό

 «Δυστυχώς συνέβη αυτό που φοβόμασταν- «Ένας οικογενειακός μας φίλος κατάφερε να τον εντοπίσει και τον βρήκε χτυπημένο πάνω σε κάτι βράχια», λέει η κόρη του στο prοtothema.gr – Η σορός του άτυχου άντρα εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στον Υμηττό

Νεκρός βρέθηκε τελικά ο 54χρονος που αγνοούνταν από την περασμένη Τετάρτη. Η σορός του άτυχου άντρα εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στον Υμηττό στην τοποθεσία Κακορέμα.

Μιλώντας στο protothema.gr η κόρη του 54χρονου, Γιώργου Καλπακίδη είπε: «Δυστυχώς συνέβη αυτό που φοβόμασταν. Ένας οικογενειακός μας φίλος κατάφερε να τον εντοπίσει και τον βρήκε χτυπημένο πάνω σε κάτι βράχια, σε ένα πολύ δύσβατο σημείο του βουνού. Τις προηγούμενες μέρες είχαμε πλησιάσει το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο πατέρας μου αλλά επειδή δεν μπορούσε να πάει αμάξι εκεί είχαμε δυσκολευτεί πολύ».
Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία ανάσυρσης της σορού του. 

Στην επιχείρηση ερευνών συμμετείχαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, οι οποίες «χτένιζαν» για δυο μέρες, την ορεινή περιοχή του Καρέα, όπου ο αγνοούμενος άνδρας συνήθιζε να κάνει τον περίπατό του.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr