Δύσκολες στιγμές για την Κατερίνα Πεφτίτση GNTM 3: Η δημόσια έκκληση για τον μπαμπά της που νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση

Οι celebrities βρίσκονται στο πλευρό της, κάνοντας repost το μήνυμα, ώστε να βρεθούν αιμοδότες.

Δημόσια έκκληση για αιμοδοσία κάνει η Κατερίνα Πεφτίτση, η πρώην συμμετέχουσα του Greece’s Next Top Model 3, στο Instagram. Ο μπαμπάς της, Δημήτριος Πεφτίτσης, βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, κάνει καθημερινά αιμοκαθάρσεις και χρειάζεται αίμα.

«Ονομάζομαι @katerina.peftitsi. Χρειάζομαι αιμοδότες στο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, διότι έχω τον πατέρα μου ασθενή στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση και κάνει καθημερινά αιμοκαθάρσεις. Ο πατέρας μου ονομάζεται Δημήτριος Πεφτίτσης», γράφει το μήνυμα.

Τα βίντεο της Πεφτίτση για τον μπαμπά της


Την ανάρτηση έκαναν repost πολλοί διάσημοι για να μπορέσουν κι εκείνοι με τη σειρά τους να βοηθήσουν μοιράζοντας την έκκληση και στο δικό τους προφίλ, ώστε περισσότεροι άνθρωποι να το δουν και να αποτελέσουν πιθανούς αιμοδότες.

«Αυτό που θέλω να σας ζητήσω ως χάρη είναι όσοι βρίσκεστε στη Θεσσαλονίκη να πάτε στου Παπανικολάου για να δώσετε αίμα», είπε ανάμεσα στα άλλα, προσπαθώντας να κρατήσει θετική τη σκέψη της ότι όλα θα πάνε καλά.

Στη συνέχεια θα βρεις μερικές από τις αναρτήσεις των celebrities για το θέμα.

Πηγή: queen.gr