Δύσκολες Στιγμές για Γρηγόρη Γκουντάρα: "Καλή Δύναμη και κουράγιο σε Όλους μας"
Www.true.gr

Δύσκολες Στιγμές για Γρηγόρη Γκουντάρα: «Καλή Δύναμη και κουράγιο σε Όλους μας»

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας περνά μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο με την οικογένειά του και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram.

«Όπως έχετε καταλάβει το τελευταίο(μεγάλο…)χρονικό διάστημα τα πράγματα για την οικογένειά μας είναι λίγο ‘’περίεργα’’…Το ίδιο ‘’περίεργα’’ ίσως και πολύ χειρότερα,είναι(δυστυχώς…) και για χιλιάδες άλλες οικογένειες στην χώρα μας.

Αυτό που θέλω να γράψω και να πω,είναι πως αυτές τις στιγμές…η οικογένεια πρέπει να είναι μια γροθιά,ο ένας να είναι δίπλα στον άλλο και να προσπαθούμε με χαμόγελο να προσπερνάμε τα προβλήματα…

Και τα γράφω αυτά γιατί έχω ακούσει πολλές μα πάρα πολλές οικογένειες να στραγγαλίζονται(διαλύονται…)από τα προβλήματα και την γ…*•#* την κρίση.Καλή δύναμη και κουράγιο σε όλους μας», ανέφερε ο παρουσιαστής που φέτος δεν βρίσκεται στο πλευρό της Ελένης μενεγάκη, όπως τα προηγούμενα χρόνια.

Μία μέρα νωρίτερα η σύζυγός του, Ναταλί Κάκκαβα είχε κάνει μια ανάρτηση αναφερόμενη στον «ξαφνικό θάνατο» του mega μετά την απόφαση των μετόχων του ο σταθμός να μείνει εκτός διαγωνισμού:

«Mega Τελος…Ο ασθενής απεβίωσε…Μετά από 22 μήνες στην μονάδα εντατικής,οι ιδιοκτήτες τράβηξαν το καλώδιο από την πρίζα,οδηγώντας 420 οικογένειες στην ανεργία..Τι κι αν κάποιους τους κάνουν έξωση από τα σπίτια τους.. Τι κι αν έχουν στηρίξει απλήρωτοι 2 χρόνια τώρα το κανάλι, ώστε να μαζεύουν χρήματα οι τράπεζες στους λογαριασμούς τους από τις διαφημίσεις και να αποπληρώνονται τα δάνεια των μετοχών..

Νιώθω απίστευτη οργή και θυμό γιατί ειδικά τις τελευταίες μέρες καλλιεργήθηκαν βάσιμες ελπίδες ότι γίνονται σοβαρές προσπάθειες για την επαναλειτουργία του καναλιού..Μας διαβεβαίωναν ότι όλα θα πάνε καλά…Και ξαφνικά σοκ…

Κρίμα..Τελικά η ανθρώπινη ψυχή δεν έχει καμία σημασία μπροστά στο βωμό πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων…
Έχουμε μαζευτεί στο κανάλι απόψε έστω και για τελευταία φορά…ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ…» έγραψε χαρακτηριστικά.

Πηγή gossiplife.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr