Οι Δυσκολες ώρες της Θωμαής Απέργη: «Ξεφλούδιζα, ΔΕΝ μπορούσα να τραγουδήσω και Έτρεχε αίμα»
Www.true.gr

Οι Δυσκολες ώρες της Θωμαής Απέργη: «Ξεφλούδιζα, ΔΕΝ μπορούσα να τραγουδήσω και Έτρεχε αίμα»

Την απίστευτη περιπέτεια υγείας που βίωσε αποκάλυψε on camera η Θωμαή Απέργη, η οποία υπέστη ζημιά στο πρόσωπό της μετά από χημικό πίλινγκ!

«Το καλοκαίρι, όπως πολλές γυναίκες και ειδικά όταν έχουν πολυκυστικές ωοθήκες όπως εγώ ή άλλα ορμονικά θέματα, έβγαλα μία πανάδα. Όταν χειμώνιασε είπα να κάνω ένα χημικό πίλινκγ για να την σβήσω και ξεκίνησα την αγωγή. Ο γιατρός δεν μου εξήγησε τις κρέμες που βάζεις μετά και, εν τέλει, τις έβαλα σχεδόν αμέσως και κάηκα!», εξιστόρησε, στην κάμερα του Πρω1νό, η τραγουδίστρια και συνέχισε: «για περίπου τέσσερις μήνες ήμουν στα τζιχαντιστής. Μου έκανε και μία θυλακίτιδα, δηλαδή λευκά σπυράκια που έκαναν σταφυλόκοκκο και πήρα κορτιζόνη».

Περιγράφοντας τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, συνέχισε: «έκλαιγα! Όταν τραγουδούσα δεν μπορούσα να το καλύψω και στη σκηνή κράτα πάντα το μικρόφωνο με τέτοιο τρόπο ώστε να το κρύβω. Όταν κατέβαινα στο καμαρίνι, είχε σπάσει το λίγο makeup που έβαζα και έτρεχε αίμα».
«Ήταν ένα πολύ δυνατό μάθημα, το οποίο στην αρχή με πτόησε… Η ψυχική οδύνη ήταν το χειρότερο, για να μην πω για τις δουλειές και τα χρήματα που έχασα. Σκέψου να κυκλοφορείς με μία μάσκα και να σε ρωτάνε όλοι “τι έπαθες; Έκανες άνω χείλος;”», κατέληξε.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Θωμαή:
https://youtu.be/GSa8kpJQsXU

ΠΗΓΗ

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr