Δύσκολες ώρες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: Δεν "Χώραει" πουθένα στον ΑΝΤ1. Όλα δείχνουν οτι οδεύει..
Www.true.gr

Δύσκολες ώρες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: Δεν «Χώραει» πουθένα στον ΑΝΤ1. Όλα δείχνουν οτι οδεύει..

Από το «The 2Night Show» στο «Nomads» βρέθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ωστόσο με την επιστροφή του στην Ελλάδα τίποτα δεν ήταν όπως το άφησε.

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε πάρει για τα καλά τη θέση του στη late night ζώνη του σταθμού, με τον Γρηγόρη να περιμένει την επιστροφή του. Μια επιστροφή που ακυρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες όταν ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε την πλήρη αναμόρφωση της βραδινής του ζώνης, στην οποία πλέον δεν χωρούσε κανένας από τους δύο.

Στον ΑΝΤ1 γενικότερα επικρατεί αναταραχή, καθώς τα νούμερα δεν ήταν και δεν είναι αυτά που όλοι ήλπιζαν πως θα είναι με όλα τα νέα προγράμματα (σειρές, ριάλι, εκπομπές) που έφερε στον αφρό ο Γιάννης Λάτσιος.
Έτσι, κάθε κίνηση είναι πια απολύτως μελετημένη προκειμένου το κανάλι του Αμαρουσίου να είναι σε θέση να «χτυπήσει» τους αντιπάλους του όσον αφορά στην τηλεθέαση.Γι’ αυτό και δεν σκοπεύει να κάνει κάποια βιαστική κίνηση. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φέρεται σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου και το «TV24» να πραγματοποιεί συχνά συναντήσεις με τους ιθύνοντες προκειμένου να αναλάβει κάποιο project, ωστόσο μέχρι στιγμής κάθε προσπάθειά του πέφτει στο κενό.

Όπως όλα δείχνουν, ο παρουσιαστής θα μείνει εκτός το β’ μισό της σεζόν, καθώς δύσκολα ο ΑΝΤ1 θα επενδύσει σε νέα προγράμματα μετά την πρεμιέρα του «Sunday Live» που δεν αποδείχτηκε και μεγάλη επιτυχία…

ΠΗΓΗ: dailymedia.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr