Δύσκολες Ώρες για τον Γιο του Αντρέα Μπάρκουλη: Στο Νοσοκομείο ο 16χρονος Νικόλας. Συγκλονίζει η Μητέρα του στο Facebook
Www.true.gr

Δύσκολες Ώρες για τον Γιο του Αντρέα Μπάρκουλη: Στο Νοσοκομείο ο 16χρονος Νικόλας. Συγκλονίζει η Μητέρα του στο Facebook

Η μητέρα του, Μαίρη Μπάρκουλη, έκανε γνωστή την είδηση μέσω του διαδικτύου

Ο 16χρονος γιος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη, Νικόλας, αντιμετωπίζει ένα θέμα με την υγεία του και βρέθηκε μαζί με τη μητέρα του σε γνωστό ιδιωτικό νοσοκομείο στο Μαρούσι.

Η μητέρα του, Μαίρη Μπάρκουλη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, ανέφερε ότι είναι στο νοσοκομείο για τον γιο της, Νικόλα και έγραψε χαρακτηριστικά:«Στο Ιατρικό για εξετάσεις του Νικόλα… Να γινόταν ένα θαύμα… Να πεταγες από πάνω σου αυτό που σε βασανίζει… Μη φοβάσαι… Κι εγώ κι ο μπαμπάς είμαστε πάντα μαζί σου… Κοιμήσου αγόρι μου και όλα θα περάσουν… Ο Άγγελος σου είναι στο πλάι σου…».

Ο Νικόλας Μπάρκουλης, παλαιότερα σε συνέντευξή του είχε αποκαλύψει ότι πάσχει από τη νόσο του Crohn. «Περνάω τη νόσο του Crohn, κι αυτή με πολεμάει…. Ο σκοπός μου είναι να γίνω καλά. Δεν με νοιάζει τι θα πουν ή θα γράψουν για μένα», είχε πει χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτησή της:

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr