Δύσκολες ώρες για την Μαρία Μπεκατώρου. Μάχη με τη Τράπεζα για να σώσει το σπίτι της.
Www.true.gr

Δύσκολες ώρες για την Μαρία Μπεκατώρου. Μάχη με τη Τράπεζα για να σώσει το σπίτι της.

Τη γη κάτω από τα πόδια της έχει χάσει η παρουσιάστρια του Still Standing. Το διαμέρισμα των 163 τ.μ. στον Χολαργό που κληρονόμησε από τον πατέρα της έγινε η αιτία για τη Μαρία Μπεκατώρου να προσφύγει στα αστικά δικαστήρια. Σύμφωνα με την Espresso, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 και η μητέρα της κατέθεσαν αγωγή στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας για να αρθεί η υποθήκη του διαμερίσματος του τρίτου ορόφου, καθώς, όπως υποστηρίζουν, το χρέος προς την τράπεζα για το επίμαχο ακίνητο έχει εξοφληθεί.

Το πολυτελές διαμέρισμα, όπως γράφει η εφημερίδα, αγοράστηκε από τους γονείς της παρουσιάστριας το 1992 με προσημείωση υποθήκης 21.500.000 δραχμών και συμπληρωματική ύψους 8.000.000 το 1995. Το 2007 ο πατέρας της Μαρίας Μπεκατώρου μεταβίβασε με συμβόλαιο γονικής παροχής το ποσοστό του στην κόρη του.Ενάμιση χρόνο μετά τον θάνατο του πατέρα της, συγκεκριμένα στις 17 Νοεμβρίου 2014, η Μαρία Μπεκατώρου και η μητέρα της αναγκάστηκαν να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη. Οι δύο γυναίκες υποστηρίζουν στην αγωγή που κατέθεσαν ότι ενώ είχαν εξοφληθεί οι οφειλές τους προς το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, η τράπεζα αρνούνταν να άρει τις υποθήκες.

Χθες είχε προσδιοριστεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο η συζήτηση της επίμαχης αγωγής, ωστόσο ούτε η παρουσιάστρια με τη μητέρα της ούτε και το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα παρέστησαν στο δικαστήριο.

Πηγή tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr