Δύσκολες Ώρες για Μακρυπούλια και Μουτσινά. Αναπάντεχο το Πλήγμα για το Διάσημο Τηλεοπτικό Ζευγάρι.
Www.true.gr

Δύσκολες Ώρες για Μακρυπούλια και Μουτσινά. Αναπάντεχο το Πλήγμα για το Διάσημο Τηλεοπτικό Ζευγάρι.

Αποφάσισαν να συνεργαστούν και να γίνουν τηλεοπτικό δίδυμο αλλά δικαιολογημένα η προσπάθειά τους δεν έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, αφού το «κολλητιλίκι» τους δεν… κόλλησε με τους τηλεθεατές.

Το «Sunday Live» που έβγαλε ο ΑΝΤ1 με παρουσιαστές τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Νίκο Μουτσινά σημειώνει πολύ χαμηλές τηλεθεάσεις και στο κανάλι του Αμαρουσίου είναι έτοιμοι να πάρουν δραστικές αποφάσεις. Κάτι που όπως είναι λογικό δεν έχει ευχαριστήσει τους δύο παρουσιαστές…!Τα στελέχη του ΑΝΤ1 πάντως έχουν δώσει διορία στο κυριακάτικο show μέχρι το Πάσχα μπας και καταφέρει να σημειώσει υψηλότερες πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης διαφορετικά δεν θα επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο μετά την εορταστική περίοδο.

Βέβαια υπάρχουν και πιο… σκληροπυρηνικοί στον ΑΝΤ1 που υποστηρίζουν ότι αν το «Sunday live» δεν δει… ανάσταση τις δύο επόμενες Κυριακές τότε δεν χρειάζεται να περιμένουν μέχρι το Πάσχα για να το… σουβλίσουν και πρέπει να ρίξει τίτλους τέλους συντομότερα. Ωστόσο λόγω του αρκετά υψηλού κοστολογίου του μάλλον θα το αφήσουν στον αέρα αλλά θεωρείται σίγουρο ότι δεν πρόκειται να βγάλει όλη τη σεζόν έστω κι αν αυτό έχει δυσαρεστήσει πολύ τους δύο παρουσιαστές…!

Πηγή: Newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr