Δύσκολες ώρες για 90χρονη Γυναίκα. Είδε το Χάρο με τα Μάτια της, μέσα στο Ίδιο της το Σπίτι

Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την 90χρονη χήρα να αγοράζει την πρωινή της εφημερίδα πριν την ξυλοκοπήσουν άγρια στο κρεβάτι της.

Η Iris Warner τώρα παλεύει για την ζωή της αφού ένας διαρρήκτης μπήκε στο σπίτι της στο Λονδίνο και της επιτέθηκε βίαια.

Η «ανυπεράσπιστη» γυναίκα βρέθηκε την Δευτέρα το πρωί από τον γιο της Jeffrey Warner στο σπίτι της στο Brent του βορειοδυτικού Λονδίνου, αλλά η αστυνομία πιστεύει πως η επίθεση έγινε γύρω στις 12 μμ το Σάββατο.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η οικογένεια, φαίνονται τα φρικτά τραύματα που υπέστη η συνταξιούχος, ενώ είναι στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Ξύπνησε και είδε τον διαρρήκτη από πάνω της και τότε άρχισε να την χτυπάει επανειλημμένα, αφήνοντάς την με αιμορραγία στον εγκέφαλο, πριν της κλέψει τα υπάρχοντα.

Η Warner χτυπήθηκε τόσο άσχημα που δεν μπορούσε να επικοινωνήσει όταν την βρήκαν και δεν θυμόταν καν το πρόσωπο του δράστη.

«Έχουμε μείνει σοκαρισμένοι και αηδιασμένοι. Καλούμε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να βοηθήσει την αστυνομία στην έρευνά τους. Το άτομο αυτό πρέπει να καταδικαστεί για τις πράξεις του,» είπε η οικογένεια.

Η επίθεση έγινε στο Brent όπου υπάρχει μεγάλος πληθυσμός μεταναστών από την Ασία, οι οποίοι συχνά έχουν στο σπίτι τους χρυσό και κοσμήματα.

Παρόλο που η κατάστασή της έχει καλυτερεύσει, η Warner παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση και χρειάζεται εντατική θεραπεία.

«Έχει διάφορες ιατρικές επιπλοκές λόγω των τραυμάτων της που είναι πιθανό να την κρατήσουν στο νοσοκομείο για αρκετό καιρό.»

Πηγή