Δύσκολες μέρες για την Σκορδά. Το διαζύγιο και οι αλλαγές.

Σε πολύ δύσκολη κατάσταση έχει βρεθεί η Φαίη Σκορδά. Μπορεί το «Πρωινό» να κρατά την πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό 15 – 54 ωστόσο χάνει πλέον στο γενικό από τον Σκάϊ. Και συγκεκριμένα την Δευτέρα το «Τώρα» της Μπουδούκου (10.00 – 12.00) έκανε 21,1% και οι «Αταίριαστοι» (12.00 – 13.00) 19,4%.

Το «Πρωινό» έμεινε πιο πίσω με μέσο μερίδιο τηλεθέασης στο σύνολο του κοινού 18,3%. Μικρή η διαφορά και σαφής η υπεροχή της Φαίης στο δυναμικό κοινό ωστόσο στην πρωινή ζώνη οι διαφημιστές κοιτούν το σύνολο του κοινού λόγω των λίγων σχετικά τηλεθεατών που παρακολουθούν εκείνη την ώρα τηλεόραση.


Μαθαίνω πως του χρόνου πλην της Λίτσας Πατέρα κανείς άλλος δε θεωρείται δεδομένος. Και η Φαίη έχει αναλάβει προσωπικά να κάνει κρούσεις για το πάνελ της επόμενης χρονιάς σε πρόσωπα που θεωρεί πως θα την φέρουν και πάλι ξεκάθαρα στην πρώτη θέση. Σε κάθε περίπτωση το κανάλι θα είναι αυτό που θα αποφασίσει χωρίς να έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο – όπως σας έγραφα και πριν δύο εβδομάδες – να υπάρξει άντρας συμπαρουσιαστής ισότιμος ή σχεδόν ισότιμος με την Σκορδά. Μαθαίνω λοιπόν πως όλη αυτή η κατάσταση ζορίζει πολύ την παρουσιάστρια μετά το διαζύγιο που μπορεί για τα κανάλια και τους δημοσιογράφους να αποτέλεσε μια νέα αρχή… ωστόσο η συναισθηματική φόρτιση είναι μεγάλη.

ΠΗΓΗ