Κτηνωδία: Δύο Μετανάστες Bίασαν και Δoλοφόνησαν 14χρovo Koρίτσι

Η Σουζάνα Φέλντμαν, μια 14χρονη από την πόλη Βιζμπάτεν της Γερμανίας είχε εξαφανιστεί από τις 22 Μαίου και τελικά εντοπίστηκε νεκρή την Τετάρτη σε δασική έκταση στα περίχωρα της πόλης στη δυτική Γερμανία.

Ύποπτος για την δολοφονία θεωρείται ένας 35χρονος Τούρκος, ο οποίος και έχει συλληφθεί, ενώ η αστυνομία αναζητεί και τον 20χρονο Ιρακινό Αλί Μπασάρ.

Ο καταζητούμενος είχε φτάσει στη Γερμανία το 2015 κατά τη διάρκεια της μαζικής άφιξης μεταναστών, είχε υποβάλει αίτηση για άσυλο που είχε απορριφθεί και περίμενε το αποτέλεσμα της ένστασης που είχε υποβάλει.

Τοπικά μέσα επικαλούμενα αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η άτυχη κοπέλα στραγγαλίστηκε μέχρι θανάτου, ενώ εξετάζεται το σενάριο να έπεσε θύμα βιασμού πριν να δολοφονηθεί από τον 20χρονο Ιρακινό και τον 35χρονο Τούρκο.

Οι δύο άνδρες φέρονται να ζούσαν στο ίδιο κέντρο υποδοχής και φιλοξενίας μεταναστών στην πόλη στην οποία σημειώθηκε το έγκλημα.

Ο Ιρακινός, έχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο καθώς έχει διαπράξει και άλλα αδικήματα μεταξύ των οποίων ληστείες με την απειλή μαχαιριού.

Ωστόσο οι αρχές πιστεύουν ότι έχει διαφύγει με την οικογένειά του στο Ιράκ μέσω Κωνσταντινούπολης. Αξίζει να σημειωθεί πως καθοριστική θεωρήθηκε η κατάθεση ενός 13χρονου αγοριού που κατήγγειλε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα το περιστατικό κατονομάζοντας τον Μπασάρ ως τον βασικό ύποπτο.

πηγή: diaforetiko.gr