Δυο Εύσωμα Μοντέλα μας Δείχνουν Πως Βγαίνουν οι Τέλειες Φωτογραφίες των Περιοδικών. Το Photoshop Κάνει Θαύματα.

Δυο μοντέλα μεγάλου μεγέθους έριξαν το Instagram όταν θέλησαν να τονίσουν πόσο εύκολο είναι να αλλάξετε εντελώς το σχήμα κάποιου με το Photoshop.

Η μεγέθους 16 Diana Sirokai, 21 ετών, από το Λονδίνο και η μεγέθους 24 Callie Thorpe από την Ουαλία, ανέβασαν μια ασπρόμαυρη φωτογραφία γελώντας με τα εσώρουχά τους, αλλά οι άνθρωποι που είναι εξοικειωμένοι με το Photoshop είδαν αμέσως το «κακό».

Η εικόνα ήταν πολύ πειραγμένη, τα κορίτσια ήταν τρομερά αδυνατισμένα, χωρίς κυτταρίτιδα και λακκούβες στη μέση – αποδεικνύοντας πόσο παραπλανητική είναι η εικόνα.

Η Diana που έχει παρουσιάσει μάρκες εσωρούχων όπως οι μάρκες Curvy Kate και Scantily μοιράστηκε επίσης την πραγματική εικόνα. «Σκοπός αυτού ήταν να σας δείξουμε πώς τα περιοδικά και τα μέσα ενημέρωσης πάνε την επεξεργασία σε ένα διαφορετικό επίπεδο», εξήγησε. «Τα μοντέλα και οι διάσημοι δεν μοιάζουν ούτε καν με τους εαυτούς τους. Ζούμε σε έναν τέτοιο ψεύτικο κόσμο. Γνωρίστε ποιοι είστε.»

Η θέση έχει λάβει περισσότερα από 12.000 likes και οι οπαδοί τους είπαν στα κορίτσια ότι ήταν μια «έμπνευση» και με πολλούς λέγοντας ότι προτιμούσαν πολύ την έκδοση χωρίς Photoshop.

Η Callie πρόσθεσε: «Θέλουμε να δείξουμε στις γυναίκες ότι είναι εντάξει να φαίνονται φυσιολογικές, να έχουν κυτταρίτιδα, ραγάδες και κοιλιά που δεν είναι επίπεδη. Να είστε ευχαριστημένες με τον εαυτό σας!»

Και τα δύο μοντέλα έχουν δημιουργήσει τις δικές τους επιτυχίες, η Diana είναι επίσης σχεδιάστρια μόδας, ενώ η Callie είναι blogger. Και οι δύο χρησιμοποιούν το Instagram τους για να μοιραστούν τα μηνύματα της θετικής στάσης τους.

Αυτό το καλοκαίρι η Callie εμφανίστηκε στη Vogue φορώντας ένα μπικίνι, ενώ η ανατροφοδότηση στο Instagram της ήταν σε μεγάλο βαθμό θετική, έλαβε πολλά μηνύματα μίσους.

Έτσι, μοιράστηκε ένα βίντεο με τίτλο «Αντιμετώπιση της διαδικτυακής κακοποίησης», το οποίο έχει προβληθεί πάνω από 26.000 φορές, αλλά δυστυχώς έγινε επίσης στόχος για μεγάλη συζήτηση.

Credit: dailymail.co.uk