Δροσερό και γευστικό Γιαουρτόγλυκο με ζελέ και κομπόστα ροδάκινο

Υλικά :

Εκτέλεση
Σουρώνουμε την κομπόστα και κρατάμε το χυμό της.

Κόβουμε το ροδάκινα απ την κομπόστα σε μικρά κομμάτια και τα προσθετουμε στο γιαούρτι. Ανακατεύουμε καλά. Σε ένα σκεύος ρίχνουμε το περιεχόμενο των δύο φακέλων του ζελέ και τις δύο κούπες νερό, ανακατεύουμε καλά να διαλυθεί η σκόνη ζελέ.


Συμπληρώνουν στο ζελέ και το χυμό της κομπόστας. Ενώνουμε τα δύο μείγματα να διαλυθεί καλά το γιαούρτι και τα τοποθετούμε σε αντικολλητικη φόρμα ή σε ένα απλό σκεύος.

Το αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να πήξει καλά.
Η συνταγή από το περιοδικό ‘Προς τη Νίκη’
Καλή επιτυχία!!!

ΠΗΓΗ: xrysessyntages.gr