Αλεπού προσπαθεί μάταια να δραπετεύσει από φάρμα γούνας στην Πολωνία

Πρόσφατα, κυκλοφόρησαν σοκαριστικά πλάνα από μια φάρμα γούνας στην Πολωνία, όπου μια αρκτική αλεπού κάνει την τελευταία της απέλπιδη προσπάθεια να ελευθερωθεί πριν την σκοτώσουν.

Η Φιλανθρωπική οργάνωση προστασίας των ζώων «Animal Defenders International» είχε εγκαταστήσει κρυφές κάμερες στην φάρμα για να καταγράψει τις τραγικές καταστάσεις στην φάρμα της επαρχίας Κόσκιαν στην Πολωνία.

Κάθε χρόνο, σκοτώνονται πάνω από 110 εκατομμύρια ζώα σε φάρμες γούνας.

Πάνω από 15 εκατομμύρια αλεπούδες σκοτώνονται κάθε χρόνο και συνήθως το τρίχωμά τους χρησιμοποιείται για ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ. Χρειάζονται 35 αλεπούδες για να φτιαχτεί μια γούνα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Στο σοκαριστικό βίντεο φαίνεται η ανυπεράσπιστη αλεπού που την τραβούν από το κλουβί της και την κρεμάνε ανάποδα από τα πίσω πόδια.

Τότε, ο αγρότης την χτυπά με έναν ηλεκτρικό καθετήρα, αναγκάζοντας την αλεπού να το δαγκώσει σε μια τελευταία προσπάθεια να υπερασπιστεί τον εαυτό της.


Ωστόσο, καθώς η κάμερα συνεχίζει να καταγράφει μια δεύτερη αλεπού αρχίζει να κινείται ανάμεσα στις νεκρές αλεπούδες σε μια τελευταία προσπάθεια να ξεφύγει.

Τελικά, ο αγρότης έπιασε την αλεπού και την κρέμασε πάλι ανάποδα από τα πόδια της.

Ο αγρότης αφού χτύπησε την αλεπού στο πρόσωπο με μια ηλεκτρική συσκευή, την πέταξε σε ένα καλάθι. Η αλεπού, όμως, είναι ακόμα ζωντανή και κάνει μια τελευταία προσπάθεια να ξεφύγει.

Η τραυματισμένη αλεπού προσπαθεί να αποφύγει την ηλεκτρική συσκευή, κλείνοντας το στόμα της και γυρίζοντας, καθώς ο αγρότης την χτυπάει στο πρόσωπο. Τελικά, η αλεπού δαγκώνει την ηλεκτρική συσκευή και πεθαίνει.

Η ηλεκτροπληξία είναι συνηθισμένη για την θανάτωση των αλεπούδων. Κάποιες οργανώσεις υποστηρίζουν ότι «το 100% των ζώων πεθαίνουν μέσα σε 10 δευτερόλεπτα.»


Σε άλλο σημείο του βίντεο, μια ασημένια αλεπού σύρεται από το κλουβί από την ουρά της και ο αγρότης την κρεμάει ανάποδα από τα πίσω πόδια της.

Στα πλάνα καταγράφονται οι τελευταίες στιγμές της ασημένιας αλεπούς, όπου ουρλιάζει από τον πόνο.

Τελικά, ο αγρότης κάνει για δεύτερη φορά ηλεκτροπληξία στην αλεπού για να την σκοτώσει.

Πηγή tilestwra.com