Δραματικές στιγμές: Φωτιά σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο – Απεγκλωβίστηκαν δυο γυναίκες

Η μια απεγκλωβίστηκε από το μπαλκόνι του διαμερίσματος και η δεύτερη από την ταράτσα του κτηρίου –  Έχουν υποστεί ελαφρά εγκαύματα -«Ευχαριστώ» είπαν σε πυροσβέστες και γείτονες – «Δεν υπάρχουν άλλοι εγκλωβισμένοι», σύμφωνα με την πυροσβεστική

Δραματικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το πρωί της Πέμπτης στο Παλαιό Φάληρο, όταν ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Μουσών και Πρωτέως.

Οι πυροσβέστες που έφτασαν στην περιοχή είχαν από την πρώτη στιγμή πληροφορίες ότι υπήρχαν εγκλωβισμένοι στο διαμέρισμα.

Λίγο πριν τις 8:30 οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν μια γυναίκα από το διαμέρισμα που έπιασε φωτιά. Ευτυχώς η γυναίκα είχε τις αισθήσεις της. Λίγο πριν επιβιβαστεί στο ασθενοφόρο η γυναίκα φώναξε, μάλιστα, «ευχαριστώ» στους πυροσβέστες και τους γείτονες.

Λίγα λεπτά αργότερα οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν και μια δεύτερη γυναίκα από την τάρατσα του κτηρίου – είχε επίσης τις αισθήσεις της.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της πυροσβεστικής οι δυο γυναίκες έχουν ελαφρά εγκαύματα. Όπως είπε δεν υπάρχουν άλλοι εγκλωβισμένοι και η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν πέντε οχήματα με δεκαπέντε πυροσβέστες.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, έχουν εκκενωθεί προληπτικά το διπλανά διαμερίσματα της πολυκατοικίας ενώ η τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην περιοχή.

Πηγή: protothema.gr