Δραματικές Εξελίξεις: Απειλούν την αδελφή της Λίνας Κοεμτζή: «Πρόσεξε γιατί όπως ξαποστείλαμε την...»
Www.true.gr

Δραματικές Εξελίξεις: Απειλούν την αδελφή της Λίνας Κοεμτζή: «Πρόσεξε γιατί όπως ξαποστείλαμε την…»

Λίνα Κοεμτζή:  Απειλητικά μηνύματα που σοκάρουν δέχεται η αδελφή της φοιτήτριας, η οποία είχε πέσει στο κενό από τον ένατο όροφο της εστίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, τον Νοέμβριο του 2016.


Φόβος και οργή επικρατεί στην οικογένεια της Λίνας Κοεμτζή μετά τις απειλές που δέχθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η αδελφή της Χριστίνα.

Στα μηνύματα που φέρνει στο φως η εφημερίδα «Realnews», η 22χρονη κοπέλα δέχεται «προτροπές» να σταματήσει αυτή και η οικογένειά της να σκαλίζει την υπόθεση της Λίνας, προειδοποιώντας ότι μπορεί στο μέλλον να τους βρει κάτι κακό.

«Πρόσεξε γιατί όπως ξαποστείλαμε την αδελφή σου, που είχε τον ίδιο χαρακτήρα με σένα… Πάει η Λίνα, θες να χάσετε κι άλλα μέλη», είναι κάποια από τα ανατριχιαστικά μηνήματα που έχει λάβει η κοπέλα.

«Σταματήστε, θα σας βρει μεγάλο κακό… Εγώ δεν κάνω τίποτα, άλλοι καθαρίζουν για μένα», αναφέρει άλλο μήνυμα


Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, η αδελφή της Λίνας Κοεμτζή δεν είναι το μόνο πρόσωπο σε αυτή την υπόθεση που έχει λάβει απειλητικά μηνύματα. Μια φίλη της φοιτήτριας, που είχε καταγγείλει τον εκβιασμό που φέρεται να δεχόταν για «roζ» βίντεο, αναγκάστηκε να φύγει από τη χώρα μετά από απειλές που δέχθηκε.

Δείτε φωτογραφίες της άτυχης φοιτήτριας
Η άτυχη φοιτήτρια…

[Πηγή]

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr