Το Δράμα της «Δεβόρας»: Τι Αναγκαζόταν να Κάνει για να Μοιάζει «Ελληνίδα»!

Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι μαζί στις 10» μίλησε μετά από πολλά χρόνια απουσίας από τα τηλεοπτικά δρώμενα η ηθοποιός Νίκη Σερέτη. Η αγαπημένη «Δεβόρα» της κωμικής σειράς εξέφρασε την απογοήτευσή της από τον ερασιτεχνισμό της σημερινής τηλεόρασης σε όλα τα επιπέδα αλλά και για το τι τη γεμίζει καλλιτεχνικά.

«Υπάρχει ένας ερασιτεχνισμός στην τηλεόραση. Δεν παρακολουθώ τηλεόραση. Το θεωρώ πλέον χάσιμο χρόνου.» δήλωσε για τη σημερινή κατάσταση στις ελληνικές παραγωγές ενώ πρόσθεσε ότι στο θέατρο κάνει η ίδια δουλειές κάθε χρόνο.

«Από το να είμαι σε μια δουλειά που δεν με εκφράζει, προτιμώ να κάνω κάτι άλλο. Πριν από δύο χρόνια δούλεψα σε ένα μπαρ, το οποίο είχα να το κάνω από τη σχολή.»

Εντύπωση προξενούν όσα είπε για τον τρόπο που προσπαθούσε να αντιμετωπίσει τον ρατσισμό στην Ελλάδα χρησιμοποιώντας κομμωτικές αλλαγές στα μαλλιά της αλλά και στο χρώμα των ματιών της.

«Παλιά έκανα τα πάντα για να με κρύψω. Ίσιωνα το μαλλί μου και είχα βάλει μπλε φακούς για να φαίνομαι Ελληνίδα», είπε χαρακτηριστικά η Νίκη Σερέτη.

ΠΗΓΗ: dailymedia.gr