Δούκισσα Νομικού: Οι πρώτες Απόκριες με τον γιο της, Σάββα. Δείτε τι ντύθηκαν
Www.true.gr

Δούκισσα Νομικού: Οι πρώτες Απόκριες με τον γιο της, Σάββα. Δείτε τι ντύθηκαν

Ο χειμώνας και οι κρύες οι μέρες ανήκουν πια στο παρελθόν, αφού η άνοιξη είναι πια γεγονός. Η Δούκισσα Νομικού έχει έναν παραπάνω λόγο να λατρεύει τη συγκεκριμένη εποχή, καθώς στις 25 Μαρτίου του 2018 έγινε για πρώτη φορά μανούλα, φέρνοντας στη ζωή τον μικρό Σάββα. Από τότε, η παρουσιάστρια έχει αφοσιωθεί ολοκληρωτικά σε εκείνον, αφού αποτελεί χωρίς αμφιβολία ένα από τα σημαντικότερα πράγματα της ζωής της.

Βέβαια, εκτός από την αδυναμία που έχει στο γιο της, η όμορφη Δούκισσα λατρεύει και τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, με τον οποίο είναι full in love. Στο πρόσωπό του βρήκε όλα όσα ονειρεύτηκε και οι στιγμές μαζί του είναι μοναδικές. Ο Δημήτρης είναι το στήριγμά της και βρίσκεται στο πλευρό της σε κάθε της απόφαση. Το μοντέλο έχει εκφράσει δημόσια την επιθυμία του να επιστρέψει στην τηλεόραση, ωστόσο ακόμα δεν έχει υπάρξει καμία πρόταση που να την ενδιαφέρει.
Ενόψει του ερχομού της άνοιξης, η Δούκισσα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια φωτογραφία με τον γιο της και τα likes άρχισαν να πέφτουν βροχή. Μπορεί να μην μας αποκάλυψε το πρόσωπό του, όμως, όπως θα δεις, μαμά και γιος ντύθηκαν για τις απόκριες και απόλαυσαν την υπέροχη μέρα με χαμόγελα και πολλή αγάπη. Εκείνος μεταμορφώθηκε σε ένα χαριτωμένο Πάντα, ενώ η γλυκιά μανούλα αρκέστηκε στο να φορέσει ένα απλό αξεσουάρ στο κεφάλι.

Δες τη φωτογραφία:

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr