Δώρα Ζέμπερη η Αποκάλυψη: Αυτό είναι το προφίλ του Φονιά που κυκλοφορεί ελεύθερος.

Εννέα μέρες από τότε που η Δώρα Ζέμπερη έπεσε νεκρή μετά από 14 μαχαιριές στο Β’ Νεκροταφείο και η οικογένεια της πραγματοποίησε μνημόσυνο στη μνήμη της – Η μητέρα της, καταβεβλημένη από τον πόνο της απώλειας της κόρης της με αυτό τον τραγικό τρόπο έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να μιλήσει – Τρεις κάμερες αναμένεται να «δείξουν» τον αδίστακτο φονιά ενώ οι αστυνομικοί έχουν δημιουργήσει το προφίλ του – Δεν ήταν η 32χρονη τελικά στο βίντεο που βγήκε στο φως της δημοσιότητας

Η Δώρα Ζέμπερη δολοφονήθηκε άγρια πριν από εννέα μέρες στο Β’ νεκροταφείο Αθηνών. Η αστυνομία αναζητά τον φονιά της αδικοχαμένης νεαρής, ενώ σήμερα (27.10.2017) η οικογένεια της πραγματοποίησε το εννιαήμερο μνημόσυνο για την μνήμη της Δώρας τους. Η Δώρα Ζέμπερη πέθανε με αυτό τον τραγικό τρόπο. Ωστόσο ο δολοφόνος της κυκλοφορεί ελεύθερος.

Δώρα Ζέμπερη: Η δραματική έκκληση της μάνας

Συντετριμμένη η μητέρα της έκανε έκκληση για να βρεθεί ο δολοφόνος της κόρης της, μιας και όπως είπε κυκλοφορεί ελεύθερος. ««Το μόνο που ζητάω είναι δικαίωση για την ψυχή του παιδιού μου. Να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού μου, γιατί όπως εγώ είμαι μάνα και έχασα σήμερα το δικό μου παιδί, αύριο θα πάει σε ένα άλλο παιδί και θα κάνει πάλι το ίδιο.

Δεν θα σταματήσει μόνο στην κόρη μου. Γι΄αυτό παρακαλώ πολύ σαν μάνα που είμαι, και να με ακούνε όλες οι μανάδες του κόσμου, να πουν αν είδαν κάτι εκείνο το απόγευμα που σκότωσαν το παιδί μου, να βγουν να το πουν χωρίς καμία συνέπεια. Να το πουν ανώνυμα να μην φοβούνται τίποτα, γιατί σήμερα είναι στο δικό μου σπίτι, αλλά αύριο μπορεί να είναι στο δικό τους» ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, Tatiana Live στο Ε.

Το προφίλ του φονιά

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες για την ελληνική αστυνομία καθώς μέχρι τη Δευτέρα αναμένεται να δοθούν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα της ΕΛΑΣ.


Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Βασίλης Χύτος, στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου Live News στο E, τρεις είναι οι ύποπτοι που εξετάζονται από την αστυνομία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί εικάζουν ότι ο δράστης έχει ύψος 1,70 – 1,75, είναι αδύνατος και έχει περιορισμένη μυική δύναμη.

Δεν ήταν η 32χρονη στο βίντεο

Νέα στοιχεία έρχονται καθημερινά στο φως για την δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη στο Β Νεκροταφείο στις 18/10/2017. Από αυτά τα στοιχεία οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο θα φτάσουν στα ίχνη του δράστη.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, στο βίντεο που είδε τις προηγούμενες ημέρες το φως της δημοσιότητας από κάμερες ασφαλείας και δείχνει μια κοπέλα να απεικονίζεται να περπατά προς το Β νεκροταφείο, οι αρχές έχουν καταλήξει ότι δεν πρόκειται για την Δώρα Ζέμπερη.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με μαρτυρίες, η τσάντα που κρατούσε η 32χρονο εφοριακός πηγαίνοντας στο νεκροταφείο ήταν άλλου χρώματος.


Η τσάντα που βρέθηκε στου Φιλοπάππου

Μια τσάντα χρώματος μπεζ που βρέθηκε στου Φιλιπάππου μπήκε στο μικροσκόπιο των αρχών. Η Δώρα Ζέμπερη πηγαίνοντας στο νεκροταφείο κρατούσε μια τσάντα ιδίου χρώματος, όπως έχουν περιγράψει όσοι την είδαν ζωντανή. Όμως, κι εδώ οι αστυνομικοί βρέθηκαν σε αδιέξοδο αφού η τσάντα δεν ανήκε στην άτυχη κοπέλα.

Οι κάμερες θα «δείξουν» τον δράστη

Εως αυτή την ώρα, οι αστυνομικοί ακολουθούν με βάση τις μαρτυρίες τα βήματα του δράστη. Από την στιγμή που εγκατέλειψε τον τόπο του εγκλήματος παίρνοντας μαζί του το κινητό και την τσάντα της Δώρας Ζέμπερη.

Πήδηξε την μάντρα του νεκροταφείου και εξαφανίστηκε; Έφυγε από κάποια πλαϊνή πόρτα; Οι αστυνομικοί έχουν σχεδιάσει την διαδρομή που μπορεί να ακολούθησε και έχουν στα χέρια τους υλικό από τουλάχιστον τρεις κάμερες το οποίο εξετάζουν καρέ – καρέ ψάχνοντας τον δολοφόνο.

Πηγή stroumfaki.gr