Δολοφονία Βασίλη Στεφανάκου: Τι Απίστευτο βρήκαν οι Αστυνομικοί στο Γαζωμένο Αυτοκίνητο
Www.true.gr

Δολοφονία Βασίλη Στεφανάκου: Τι Απίστευτο βρήκαν οι Αστυνομικοί στο Γαζωμένο Αυτοκίνητο

Τι βρήκαν στο γαζωμένο αυτοκίνητο του Βασίλη Στεφανάκου;

Γενετικό υλικό (DNA) και αποτυπώματα του δολοφόνου του Βασίλη Στεφανάκου από την πόρτα της θωρακισμένης BMW στην οποία επέβαινε το θύμα, εκτιμούν ότι θα έχουν οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Οι αρχές έδωσαν μεγάλη σημασία στην εξέταση της πόρτας του θωρακισμένου αυτοκινήτου του Στεφανάκου προκειμένου να εντοπίσουν γενετικό υλικό και αποτυπώματα που ενδεχομένως ανήκουν στον δράστη.

Τα ευρήματα μεταφέρθηκαν άμεσα στα εγκληματολογικά εργαστήρια προς πιθανή ταυτοποίησή τους, με αποτυπώματα και DNA σεσημασμένου ατόμου, όπως εκτιμούν οι αξιωματικοί που ασχολούνται με την υπόθεση.Οι αστυνομικοί δεν μπορούν να αποκλείσουν την πιθανότητα ο εκτελεστής να φορούσε χειρουργικά γάντια.

Ωστόσο οι αυτόπτες μάρτυρες και το υλικό από κάμερες ασφαλείας δεν φαίνεται να επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο, δείγμα της πιθανής αδιαφορίας του δράστη για το αν θα αφήσει τα γενετικά του αποτυπώματα.Μάλιστα, δύο μάρτυρες αποκάλυψαν διαλόγους των δραστών από τους οποίους προκύπτουν σοβαρές πιθανότητες οι δράστες να είναι Έλληνες.

Καθώς επισημαίνουν κάποιους χαρακτηριστικούς ιδιωματισμούς, που αυξάνουν τα ποσοστά της εντοπιότητας.

ΠΗΓΗ: skai.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr