Δολοφονία Τοπαλούδη, Εξελίξεις: Μίλησαν τα Τηλέφωνα των Κατηγορούμενων. Ανατριχιάζουν οι Νέες αποκαλύψεις
Www.true.gr

Δολοφονία Τοπαλούδη, Εξελίξεις: Μίλησαν τα Τηλέφωνα των Κατηγορούμενων. Ανατριχιάζουν οι Νέες αποκαλύψεις

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για τη συμπεριφορά των δύο κατηγορουμένων λίγο μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Όπως αποκαλύπτουν τα μηνύματα και οι κλήσεις τους εξακολουθούσαν να προσεγγίζουν κι άλλα κορίτσια.

Δεκαοκτώ ώρες μετά την εμπλοκή του στη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη και ο 21χρονος αντί να παραδοθεί στις Αρχές καλεί κορίτσια για να βγει βόλτα. Μία γυναίκα περιγράφει την ατάραχη στάση του κατηγορουμένου στις επαναλαμβανόμενες κλήσεις του για να την πείσε να βγουν.


«Εμένα, ο 21χρονος ασχολούταν καιρό μαζί μου. Ήθελε να έρθει από το σπίτι μου. Μου έλεγε ‘να ‘ρθω να σε βρω;’ και εγώ απέφευγα.» είπε η φίλη του κατηγορουμένου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και συμπλήρωσε: «Δεν ξέραμε και τι έχει γίνει. Χαλαρό τον έβλεπα, σαν να μην έχει γίνει τίποτα… Επειδή μου είχε πει ότι έχει εξοχικό, ξέρεις, αυτά που έλεγε σ’ όλες, για τα εξοχικά του, του λέω σε μια φάση εγώ «γιατί δεν πάμε ρε Μ… στο εξοχικό σου;». Και τι γυρνάει και μου κάνει; «Όχι, θα έρθω εγώ να σε βρω». Και μου το απέφευγε το εξοχικό» σχολίασε η γυναίκα.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 τα σημάδια της Ελένης στον λαιμό δεν ήταν μόνο από τις προσπάθειες των εμπλεκομένων να στραγγαλίσουν το θύμα. Ο 21χρονος κατηγορούμενος φέρεται να περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο ο 19χρονος συγκατηγορούμενός του θέλησε να ξεφορτωθεί την αιμόφυρτη αλλά ζωντανή ακόμη Ελένη πετώντας τη στην απόκρημνη παραλία δίνοντας μια λεπτομέρειες που σόκαραν ακόμη και τους άνδρες των διωκτικών Αρχών.

Πηγή : thecaller.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr