Δολοφονία Τοπαλούδη: Στο Θριάσιο ως ύποπτο κρούσμα Koρωvoϊoύ ο κατηγορούμενος Ροδίτης
Www.true.gr

Δολοφονία Τοπαλούδη: Στο Θριάσιο ως ύποπτο κρούσμα Koρωvoϊoύ ο κατηγορούμενος Ροδίτης

Ο 23χρονος Ροδίτης εμφάνισε πυρετό και έχει υποβληθεί σε τεστ για κορωνοϊό – Παραμένει σε ειδικό χώρο του νοσοκομείου μέχρι να γίνει γνωστό το αποτέλεσμα – Ανησυχία στους παρόντες στη δίκη

Στο Θριάσιο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας έχει μεταφερθεί σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας εκ των δυο κατηγορουμένων στη δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Πρόκειται για τον 23χρονο Ροδίτη, ο οποίος κατά τις ίδιες πληροφορίες, εμφάνισε πυρετό και έχει υποβληθεί σε τεστ για κορωνοϊό. Η μεταφορά του στο νοσοκομείο έγινε χθες το βράδυ και μέχρι να γίνει γνωστό το αποτέλεσμα του τέστ ο νεαρός κατηγορούμενος παραμένει σε ειδικό χώρο του νοσοκομείου.

Να σημειωθεί ότι ο εν λόγω κατηγορούμενος έχει απολογηθεί στη δίκη που δικάζει την υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη. Μάλιστα, τη δεύτερη ημέρα της απολογίας του και ενώ απαντούσε σε ερωτήσεις της εισαγγελέως της έδρας, ο 23χρονος ανέφερε πως νιώθει ότι έχει πυρετό ενώ και η ίδια η εισαγγελέας του είπε: «φαίνεται ότι τρέμεις , βάλε το μπουφάν σου αν κρυώνεις».


Πάντως κατά τη διάρκεια επανέναρξης της δίκης είχαν τηρηθεί αυστηρά όλα τα μέτρα ενώ όλοι όσοι παρευρίσκονταν στη δικαστική αίθουσα φορούσαν μάσκες προστασίας και τηρούσαν τις αποστάσεις. Μάλιστα η δίκη κατά τη τελευταία συνεδρίαση μεταφέρθηκε από τη μικρή αίθουσα του Πρωτοδικείου όπου διεξάγονταν μέχρι σήμερα και έγινε στην αίθουσα τελετών του Εφετείου της Αθήνας προκειμένου να υπάρχει άπλετος χώρος για την τήρηση ακόμη μεγαλύτερων αποστάσεων.

Το ενδεχόμενο πάντως ο 23χρονος κατηγορούμε νος προκαλεί ανησυχία στους εργαζόμενους στο ψυχιατρείο των φυλακών όπου κρατείται, σε αστυνομικούς που τον φρουρούσαν καθ΄όλη τη διάρκεια της δίκης και της μεταγωγής του σε αυτή και γενικότερα σε όλους όσοι ήταν παρόντες στη δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, δικαστές, ενόρκους, δικηγόρους, δημοσιογράφους, συγγενείς, κ.ά.

 

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr