Δολοφονία στο Περιστέρι: 25χρονος Τούρκος το θύμα! Στα ίχνη του δολοφόνου οι Αρχές
Www.true.gr

Δολοφονία στο Περιστέρι: 25χρονος Τούρκος το θύμα! Στα ίχνη του δολοφόνου οι Αρχές

Ανατρέπονται τα έως τώρα δεδομένα για την εν ψυχρώ δολοφονία στην καφετέρια του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη στο Περιστέρι, αφού από την ανάλυση των βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους τα στελέχη του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής προκύπτει ότι ο δολοφόνος δεν είναι αυτός που καθόταν μαζί με το θύμα, αλλά τρίτο πρόσωπο, που πήγε στο κατάστημα, αντάλλαξε ελάχιστες κουβέντες με το θύμα και στη συνέχεια τον πυροβόλησε και συνέχισε να τον χτυπά με το όπλο του στο κεφάλι.

Όπως προέκυψε, το θύμα, είναι Τούρκος υπήκοος, κουρδικής καταγωγής που είχε σημανθεί στο παρελθόν για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα και είναι γεννημένος το 1994. Τα νέα στοιχεία τρέπουν σε νέα μονοπάτια την έρευνα που έως τώρα κατευθυνόταν στην εκδοχή των προσωπικών διαφορών ως προς τα κίνητρα του δολοφόνου.

Στα ίχνη του δολοφόνου η ΕΛΑΣ

Το Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών βρίσκεται «πολύ κοντά» στην ταυτοποίηση του δολοφόνου στην καφετέρια που ανήκει στον ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη.


Όπως προκύπτει τόσο από τα βίντεο που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία, μέσα σε ελάχιστο χρόνο, ο δολοφόνος έβγαλε ένα εννιάρι πιστόλι και πυροβόλησε τρεις φορές το θύμα του. Ηταν σε τέτοια έξαλλη κατάσταση που του έπεσε ο γεμιστήρας του πιστολιού και τότε άρχισε να χτυπά τον τραυματισμένο βαριά στόχο του με το όπλο στο κεφάλι! Μάλιστα, οι έντρομοι θαμώνες που είχαν δει αυτή την αγριότητα να εξελίσσεται μπροστά τους άκουσαν τον δολοφόνο να λέει στο θύμα του: «Πάρτα ρε π….»
Ο δράστης αιφνιδίασε το θύμα σε τέτοιο βαθμό που εκείνος δεν πρόλαβε καν να σηκωθεί από την καρέκλα του και έπεσε μπρούμυτα στο τραπέζι μπροστά του, αιμόφυρτος.
Ο γεμιστήρας του όπλου βρέθηκε κάτω από το τραπέζι και εξετάζεται στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Αστυνομίας, απ΄όπου αναμένονται σημαντικά στοιχεία DNA. Ο δράστης, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η ΕΛΑΣ, φέρεται να έχει απομακρυνθεί από το μαγαζί με τα πόδια, προς άγνωστη κατεύθυνση.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr