Δολοφονία στο Ελληνικό: «Λύγισε» ο ταξιτζής – «Πανικοβλήθηκα. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος»
Www.true.gr

Δολοφονία στο Ελληνικό: «Λύγισε» ο ταξιτζής – «Πανικοβλήθηκα. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος»

Ελληνικό: Μετανιωμένος ο ταξιτζής! «Δεν κατάλαβα τι έγινε…»

Ο ταξιτζής μίλησε στην κάμερα του OPEN TV και προσπαθεί να δικαιολογήσει την αντίδρασή του, κάνοντας λόγο για πανικό που τον κατέβαλε τις πρώτες στιγμές.

«Όλη μέρα δουλεύω για να βγάλω το καλύτερο για το παιδί μου. Αυτό προσπαθώ να κάνω», είπε χαρακτηριστικά ο οδηγός ξεσπώντας σε λυγμούς.

«Έχω εκτεθεί ανεπανόρθωτα από μια παρεξήγηση», συμπληρώνει ο ίδιος και υποστηρίζει ότι δεν είναι ο άνθρωπος που θέλουν να παρουσιάσουν αυτές τις μέρες. .

Όσον αφορά για τις δηλώσεις του λίγο μετά το έγκλημα, κατά τις οποίες ισχυρίστηκε ότι κατέβασε την 50χρονη από το ταξί γιατί είχε αίματα, σημείωσε πως το έκανε πάνω στο άγχος του και πως δεν κατάλαβε τι είχε γίνει.

«Δεν ξέρω τι να πω έχω χάσει τα λόγια μου, φοβάμαι, νιώθω θλίψη», τονίζει, για να συνεχίσει: «Μπαίνει μια γυναίκα μέσα και δεν ήξερα τι γίνεται και απλώς είπα βγείτε έξω γιατί δεν ήξερα. Αυτά που είπα ήταν πάνω στο άγχος μου, πάνω στην τρέλα, τα είχα χάσει. Ερμηνεύτηκε λάθος, δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος», συμπληρώνει.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Διαταγή για πειθαρχικό έλεγχο

Πειθαρχικό έλεγχο για τον οδηγό ταξί που αρνήθηκε να παράσχει βοήθεια στη γυναίκα, που πυροβολήθηκε από τον σύζυγό της την Πέμπτη στη Βουλιαγμένη, ζήτησε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής.

Ο υπουργός ζητεί άμεσες ενέργειες για τον έλεγχο της τήρησης του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου που διέπει τη λειτουργία των ΕΔΧ οχημάτων και την επιβολή πειθαρχικών μέτρων στους οδηγούς, ιδιοκτήτες και εκμεταλλευτές, αλλά και την εφαρμογή των αυστηρών ποινών που προβλέπει ο νόμος.


Παράλληλα, το ΣΑΤΑ καταδίκασε το περιστατικό και ζητεί από το αρμόδιο υπουργείο να πάρει την άδεια του ταξιτζή, ενώ τον διαγράφει κι από τον κλάδο.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Το περιστατικό που συνέβη χθες στο Ελληνικό με το θάνατο δύο ανθρώπων μπροστά στα μάτια ενός αυτοκινητιστή ταξί, είναι ενδεικτικό της απάθειας και της ασέβειας με την οποία αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος τον διπλανό του.

Το ΣΑΤΑ καταδικάζει την συμπεριφορά του οδηγού ταξί και την χαρακτηρίζει όχι απλά αντιεπαγγελματική αλλά και απάνθρωπη. Ακόμη κι αν είχε προγραμματισμένη μεταφορά, όφειλε ως άνθρωπος, να βοηθήσει έναν συνάνθρωπό του που είχε ανάγκη.

Σαν διοίκηση, το ελάχιστο που εισηγούμαστε είναι η αφαίρεση της ειδικής του άδειας από το Υπουργείο Μεταφορών και η αποπομπή του από τον κλάδο μας».

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr