Δολοφονία Πετράλωνα: Αμετανόητος στην απολογία του, "Ετσι σκότωσα τον νονό μου με μπαλτά"
Www.true.gr

Δολοφονία Πετράλωνα: Αμετανόητος στην απολογία του, «Ετσι σκότωσα τον νονό μου με μπαλτά»

Κυνικός και αμετανόητος ο δράστης της δολοφονίας-«θρίλερ» στα Πετράλωνα, που οδηγήθηκε την Δευτέρα στον Εισαγγελέα. Ο νεαρός έχει παραδεχθεί δολοφόνησε τον νονό του, τεμάχισε το πτώμα και το πέταξε στα σκουπίδια.

Οπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 στη δολοφονία συμμετείχε ο ίδιος, αλλά και ο… κακός του εαυτός.

Στη δικογραφία, που σχημάτισαν οι αστυνομικοί, συμπεριλαμβάνεται η ομολογία του. Ο νεαρός αφόπλισε ακόμα και τα έμπειρα στελέχη της Ασφάλειας με την κυνικότητά του, λέγοντας «Τον σκότωσα την ώρα που ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι και κοιμόταν. Η μητέρα μου ήταν σε άλλο δωμάτιο και δεν κατάλαβε το παραμικρό. Τεμάχισα το πτώμα και το έβαλα σε τέσσερις σακούλες σκουπιδιών, τις οποίες πέταξα σε κάδο απορριμμάτων».Ο νεαρός περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τις κινήσεις του. Υποστήριξε ότι προχώρησε στη δολοφονία, επειδή το θύμα κακοποιούσε τη μητέρα του. Όπως ανέφερε «χτυπούσε τη μητέρα μου. Δεν το άντεχα αυτό. Άλλη μία φορά σκέφτηκα να τον σκοτώσω, αλλά το έκανα τώρα. Δύο το κάναμε. Δεν το έκανα μόνος μου. Εγώ και ο “κακός” μου εαυτός».

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο καθ’ ομολογίαν του δράστης αντιμετωπίζει σοβαρό ψυχιατρικό πρόβλημα, αλλά δεν έχει καταγραφεί ο εγκλεισμός του σε κάποια κλινική.Περιγράφουν ότι ήταν ήρεμος κατά την κράτησή του και το μόνο που έδειξε να τον ενοχλεί ήταν το λάθος στην ηλικία του, που έκανε δημοσιογράφος την ώρα που περιέγραφε τη δολοφονία σε ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού.

Ο κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία μέχρι την Παρασκευή, προκειμένου να απολογηθεί.

Πηγή : thetoc.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr