Δολοφονία Περιστέρι : «Τον χτυπούσε στο κεφάλι με το όπλο μέχρι να σπάσει» Συγκλονιστικές λεπτομέρειες
Www.true.gr

Δολοφονία Περιστέρι : «Τον χτυπούσε στο κεφάλι με το όπλο μέχρι να σπάσει» Συγκλονιστικές λεπτομέρειες

Λεπτομέρειες που σοκάρουν για την άγρια δολοφονία στο Περιστέρι. Ο δράστης χτυπούσε το θύμα στο κεφάλι απανωτά! Που στρέφουν τις έρευνες οι άντρες της Αστυνομίας.
Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία στο Περιστέρι σε καφετέρια ζευγαριού ηθοποιών

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, ο δράστης χτύπησε το θύμα τουλάχιστον 15 φορές το θύμα στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου, ενώ παράλληλα το έβριζε!

Μάλιστα το πιστόλι, που έπαθε εμπλοκή, έσπασε από τη δύναμη των χτυπημάτων και έπεσε και ο γεμιστήρας.

Που στρέφονται οι έρευνες
Σύμφωνα με όσα γράφει ο «Ελεύθερος Τύπος» και ο συνάδελφος Παναγιώτης Σπυρόπουλος, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση αναζητούν τον κύκλο επαφών του θύματος, μέσω ανάσυρσης δεδομένων από το κινητό του, αλλά και τις καταθέσεις της συζύγου του, συγγενών και φίλων. Στοχευμένα επιδεικνύουν τις φωτογραφίες του δράστη αλλά κυρίως του «φίλου», με τον οποίο το θύμα βρισκόταν στην καφετέρια λίγα λεπτά πριν από την εμφάνιση του εκτελεστή, επιχειρώντας την αναγνώρισή του, για να δώσουν ώθηση στις έρευνες εντοπισμού του δράστη και του κινήτρου.


«Αν ο “φίλος” δεν είναι αυτός που έστησε το ραντεβού της εκτέλεσης, θα μπορούσε να εμφανιστεί για να διευκρινίσει τι έχει συμβεί και τι συζητούσε με το θύμα λίγο πριν τη δολοφονία του», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι αρμόδιοι αξιωματικοί της αστυνομίας.

Χθες έδωσε κατάθεση η σύζυγος του θύματος, η οποία δεν είχε γνώση για τις δραστηριότητες του 25χρονου, ωστόσο είπε ότι εκείνος ήταν άνεργος και τους συντηρούσαν οικονομικά οι γονείς τους.

«Μπλέκεται» και η Interpol στην υπόθεση
Εναν οικονομικό βιοπορισμό που οι αστυνομικοί ερευνούν, καθώς έχουν κάποιες ενδείξεις ότι ο 25χρονος ενδέχεται να είχε συμμετοχή σε κάποια εγκληματική δραστηριότητα που σχετιζόταν με παράνομη διακίνηση μεταναστών ή ακόμη και ναρκωτικών. Γι’ αυτό τον λόγο έχουν κάνει αίτημα στην INTERPOL προκειμένου να διαπιστωθεί αν το θύμα είχε ποινικό παρελθόν. Η σύζυγός του ανέφερε στους αστυνομικούς πως ο 25χρονος ήρθε πρώτος στην Ελλάδα, το 2018, όταν πέρασε παράνομα από τις Φέρες Εβρου. Εκεί είχε συλληφθεί, ενώ η ίδια ήρθε μερικούς μήνες αργότερα και έμεναν στο Περιστέρι, ενώ αποκάλυψε την κοινωνική διάσταση της υπόθεσης, ότι είναι 4 μηνών έγκυος!


Το μένος που παρατήρησαν οι αστυνομικοί στις κινήσεις του δολοφόνου μπορεί να εξηγηθεί από προσωπικά και οικονομικά κίνητρα, ακόμη και εκδίκηση για τον θάνατο οικείου προσώπου του δράστη, για τον οποίο μπορεί να ευθύνεται το θύμα.

Πηγή : newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr