Δολοφονία παιδιού: Άγριος ξυλοδαρμός και κακοποίηση μέχρι θανάτου
Www.true.gr

Δολοφονία παιδιού: Άγριος ξυλοδαρμός και κακοποίηση μέχρι θανάτου

Δολοφονία παιδιού: Ο μικρός Andrew «AJ» Freund υπέφερε περισσότερο από οποιοδήποτε παιδί, ή ακόμα και ενήλικα, για τα 5 χρόνια της ζωής του. Τώρα που δεν ζει πια, οι κάτοικοι της Crystal Lake, Illinois, αναρωτιούνται αν υπήρχε κάτι που θα μπορούσαν να κάνουν, ώστε να αποφευχθεί μια τέτοια τραγωδία.

Δολοφονία παιδιού: Πότε έγινε η τραγωδία

Το 5χρονο αγόρι, που αναφέρθηκε πως αγνοείται από το σπίτι του στις 18 Απριλίου, βρέθηκε τυλιγμένο με πλαστικό και θάφτηκε σε έναν ρηχό τάφο λίγα μίλια μακριά. Τα μέλη της κοινότητας που συμμετείχαν στην εκτεταμένη αναζήτηση του παιδιού, δεν έχουν συμβιβαστεί ακόμα με το θάνατό του. Ήταν τρομακτικές οι λεπτομέρειες της δολοφονίας και της ζωής που έζησε μέχρι την στιγμή εκείνη.

Δολοφονία παιδιού: Πότε αποκάλυψαν οι γονείς το έγκλημα τους

Στις 24 Απριλίου, σχεδόν μια εβδομάδα από τότε που αναφέρθηκε ότι έχει εξαφανιστεί, οι γονείς έδωσαν τελικά στην αστυνομία πληροφορίες που τους οδήγησαν στο σώμα του AJ.

Η μητέρα, Cunningham, η οποία βρισκόταν στον έβδομο μήνα εγκυμοσύνης, κατηγορήθηκε για δολοφονία πρώτου βαθμού, για ενδοοικογενειακή κακοποίηση και την απόκρυψη θανάτου ενός παιδιού. Ο πατέρας του AJ, Andrew Freund Sr., κατηγορήθηκε για επίσης για τα ίδια κακουργήματα.

Δολοφονία παιδιού: Τι πέρασε πριν το θάνατο του

Κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων από την αστυνομία, διαπιστώθηκε πως είχαν σκοτώσει και είχαν θάψει το παιδί 3 μέρες πριν το αναφέρουν. Πριν το θάνατο του, ανάγκαζαν το μικρό παιδί σε παγωμένα ντους για ώρες και τον χτυπούσαν επανειλημμένα.


Δολοφονία παιδιού: Ποια ήταν η αιτία θανάτου

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πολλαπλά τραύματα με αμβλύ αντικείμενο στο κεφάλι. Η νεκροψία έδειξε πως η αιτία θανάτου ήταν κρανίο εγκεφαλικές κακώσεις ως συνέπεια από πολλαπλά τραύματα με αμβλύ αντικείμενο.


Διαβάστε επίσης

Παχυσαρκία: Αποφασισμένος άντρας χάνει 140 κιλά

Βιασμός: Κακοποίησε την κόρη του για περισσότερες από 1.800 φορές

Μακιγιάζ: 25 μεταμορφώσεις γυναικών – Η 15 είναι απλά εκπληκτική

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr