Σε μία αποκάλυψη για τη δράση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στις φυλακές Κορυδαλλού προχώρησε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Σουρελής, ο οποίος έκανε γνωστό ότι ο καθ’ ομολογιαν δολοφόνος της Κράους, πιάστηκε να έχει στην κατοχή του κινητό.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος, πραγματοποιήθηκε στοχευμένη έρευνα από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους των φυλακών Κορυδαλλού, οι οποίοι μπήκαν στο κελί του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, στο οποίο μένει μαζί με άλλους τρεις κρατούμενους και τον έπιασαν την ώρα που μιλούσε με κάποιο άτομο εκτός φυλακής. Μάλιστα, είχα και hands free στην κατοχή του.

Ο πιλότος πέρασε από πειθαρχικό συμβούλιο, παραδέχτηκε ότι είχε κινητό, υποστήριξε ότι το άφησε άλλος κρατούμενος που έφυγε από το κελί και του επιβλήθηκε ποινή 100 πόντων και παύση εργασίας για έξι μήνες.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κάνει μεροκάματα στην καντίνα της φυλακής, τα οποία, αν καταδικαστεί, θα του μειώσουν τις μέρες της ποινής του. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τον έλεγχο ο ίδιος προσπάθησε να κρύψει το κινητό κάτω από το μαξιλάρι, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Η εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε με τον δικηγόρο του, Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, ο οποίος όπως είπε δεν γνώριζε κάτι. «Στην επικοινωνία μας δεν με ανέφερε κάτι τέτοιο, μιλήσαμε την περασμένη Παρασκευή».

Όπως πρόσθεσε πάντως ο δημοσιογράφος: «Ο κ. Αναγνωστόπουλος δεν είναι και ο πιο αξιόπιστος άνθρωπος. Μπορεί να μην αποκάλυψε στον δικηγόρο του το συμβάν, το οποίο έγινε στις 10 Φεβρουαρίου, στις 23:00».

Πηγή : znews.gr