Δολοφονία Γιάνννη Μακρή: Εξελίξεις, συνελήφθη ο αδερφός και συνεργός του εκτελεστή
Www.true.gr

Δολοφονία Γιάνννη Μακρή: Εξελίξεις, συνελήφθη ο αδερφός και συνεργός του εκτελεστή

Συνελήφθη στη Βουλγαρία ο αδελφός του δολοφόνου του Γιάννη Μακρή, ο οποίος πριν από μερικούς μήνες είχε σκοτώσει τον επιχειρηματία έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας, καθώς έμπαινε στο αυτοκίνητό του.

Σημειώνεται ότι εδώ και αρκετό καιρό οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες πως ο αδελφός του δολοφόνου του 46χρονου επιχειρηματία επρόκειτο να επιστρέψει στη χώρα. Ετσι, οι Αρχές της Βουλγαρίας ήταν σε επιφυλακή και όταν κατάφεραν να τον εντοπίσουν προχώρησαν στη σύλληψή του. Μάλιστα, από την επομένη κιόλας της δολοφονίας ο 35χρονος συνεργός φέρεται να βρισκόταν σε βαλκανική χώρα προκειμένου να μην πέσει στα χέρια των Αρχών.


Ο 35χρονος είναι ο άνθρωπος που οδηγούσε το ΙΧ με το οποίο διέφυγε ο αδελφός του, δολοφόνος του 46χρονου Μακρή. Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 35χρονου Βούλγαρου υπήρχε διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Αναμένεται να εκδοθεί στην Ελλάδα
Σε βάρος του είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης και πλέον αναμένεται να εκδοθεί στην Ελλάδα, με τις ελληνικές Αρχές να ελπίζουν ότι ίσως δώσει περισσότερα στοιχεία για το κίνητρο της δολοφονίας. Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Μακρής φέρεται να είχε ανοικτούς λογαριασμούς με οικογένεια από τον Λίβανο στην Αυστραλία. Πάντως ο 31χρονος δολοφόνος όταν συνελήφθη είχε κρατήσει το στόμα του κλειστό σχετικά με το ποιος έδωσε την εντολή για τη δολοφονία του 46χρονου επιχειρηματία.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr