Δείτε ΠΟΣΕΣ φορές πρέπει να το "Κάνετε" κατά μέσο όρο, ανάλογα με την Ηλικία σας. Οι Απαντήσεις θα σας Σοκάρουν!
Www.true.gr

Δείτε ΠΟΣΕΣ φορές πρέπει να το «Κάνετε» κατά μέσο όρο, ανάλογα με την Ηλικία σας. Οι Απαντήσεις θα σας Σοκάρουν!

Ίσως να έχετε αναρωτηθεί έναν η συχνότητα της σεξουαλικής σας ζωής είναι «κανονική». Οι περισσότεροι από εσάς πιστεύετε ότι καθώς γερνάτε, η ικανότητά σας να κάνετε έρωτα μειώνεται.

Αλλά ξέρετε, αυτό δεν συμβαίνει συνήθως επειδή υπάρχουν ακόμα ζευγάρια που απολαμβάνουν τον έρωτα ακόμη και σε μεγάλες ηλικίες.

Εάν πιστεύετε ότι μεγαλώνετε πολύ για όλα αυτά τα πράγματα, διαβάστε παρακάτω για να μάθετε σχετικά με το πόσο έρωτα πρέπει να κάνετε ανάλογα με την ηλικία σας.

Γιατί έχει σημασία;

Δεν συνιστάται να στοχεύετε σε έναν συγκεκριμένο αριθμό, αλλά είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι η δυσαρέσκεια στη σεξουαλική ζωή του ατόμου μπορεί να οδηγήσει στη διάλυση σχέσεων, συμπεριλαμβανομένου του γάμου.

Ένα μέσο ζευγάρι το κάνει περίπου δύο φορές την εβδομάδα!

Οι έρευνες θεωρούν, ότι μία φορά ή δύο φορές την εβδομάδα είναι απολύτως φυσιολογικό για τα ζευγάρια να κάνουν έρωτα και να επιδίδονται σε κάποια ατμόσφαιρα.

Το Ινστιτούτο του Kinsey έχει όλες τις απαντήσεις!

Το Ινστιτούτο διενήργησε μια έρευνα σχετικά με το φύλο, όπου διαπίστωσε τη σωστή ισορροπία για το σεξ για κάθε ηλικιακή ομάδα. Ας ρίξουμε μια ματιά σε κάθε ηλικιακή ομάδα και τη συχνότητά τους να κάνουν σεξ.Αρχικό στάδιο.

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο, οι περισσότεροι από εμάς έκαναν για πρώτη φορά σεξ όταν ήταν έφηβοι. Η μέση ηλικία για τους άντρες είναι 16,8 χρονών και για τις γυναίκες είναι 17,2 χρονών.

Ηλικιακή ομάδα: 18-29 ετών.

Μέχρι τα τριάντα, πολλοί άνθρωποι επικεντρώνονται στην καριέρα τους ή ξεκινούν τις δικές τους οικογένειες, αλλά αυτό δεν συμβαίνει με όλους. Ο μέσος αριθμός φορών ανά έτος για αυτήν την ηλικιακή ομάδα είναι 86 και είναι τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Ηλικιακή ομάδα: 40-49 ετών.

Εκείνοι που βρίσκονται στην ηλικία των σαράντα κάνουν σεξ περίπου 69 φορές το χρόνο.

Ηλικιακή ομάδα: 50 + ετών.Περίπου τα μισά από τα ζευγάρια στα 60 και τα 70, συνεχίζουν να είναι σεξουαλικά ενεργά. Ο αριθμός αυτός πέφτει στο ένα τέταρτο, σε ηλικίες των 75+.

Θυμηθείτε ότι αυτοί οι αριθμοί προέρχονται από μια έρευνα, η οποία περιλαμβάνει μόνο ένα μικρό δείγμα του πληθυσμού.

Τι γίνεται αν δεν ανήκετε στους μέσους όρους;

Μερικοί άνθρωποι χαλάνε τις σχέσεις τους επειδή οι γυναίκες θέλουν να έχουν υπερβολικό σεξ από τους άνδρες τους. Αυτός μπορεί να είναι ένας από τους λόγους που δεν εμπίπτουν στη μέση κατηγορία!

Ενώ μερικοί προτιμούν να παραμένουν παρθένοι.

Σε άρθρο του 2009 που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Σεξουαλικής Ιατρικής, έγραψαν ότι το 5% των ανδρών και το 2% των γυναικών δεν είχαν κάνει ποτέ σεξ. Οι ερωτηθέντες άνηκαν στην ηλικιακή κλίμακα 25 – 45 ετών.

Credit: wittyfeed.me

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr