Δείτε για Πρώτη Φορά, το Μυστικό Διαμέρισμα της Disneyland που Μόνο ο Walt Disney Μπορούσε να Μπει.
Www.true.gr

Δείτε για Πρώτη Φορά, το Μυστικό Διαμέρισμα της Disneyland που Μόνο ο Walt Disney Μπορούσε να Μπει.

Ο Walt Disney χάριζε πάντα μαγικές εκπλήξεις σε παιδιά και μεγάλους. Δεν προκαλεί έκπληξη λοιπόν που ζήτησε ένα κρυφό διαμέρισμα στον πιο όμορφο δρόμο της Disneyland. Ο Ντίσνεϊ ονειρευόταν έναν χώρο όπου η οικογένειά του μαζί με την οικογένειά του αδελφού του θα μπορούσαν να βρίσκονται όλοι μαζί.

Δυστυχώς, ο Walt Disney πέθανε πριν προλάβει να ολοκληρώσει το πανέμορφο αυτό διαμέρισμα. Ωστόσο, οι «οραματιστές» της Disneyland έκανα το όραμά του πραγματικότητα 50 χρόνια μετά, όταν επανασχεδίασαν την υπέροχη Disneyland Dream Suit.

Το καταπληκτικό διαμέρισμα βρίσκεται πάνω από την είσοδο που γίνεται η βόλτα για τους πειρατές της Καραϊβικής και μόνοι λίγοι τυχεροί έχουν το προνόμιο να μπουν στο χώρο – πόσο μάλλον να περάσουν και τη νύχτα τους εκεί. Δεν υπάρχει κόστος, καθώς πρέπει κάποιος να είναι καλεσμένος για να μπει. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να είστε διάσημοι, πρόεδροι ή πολύ πολύ τυχεροί!


Το σήμα που βρίσκεται στην είσοδο της υπέρχοης σουίτας.

Η σουίτα έχει μέγεθος 205 τ.μ. και κάθε ένα από τα δωμάτιά της είναι εμπνευσμένα από κάποιο μέρος του πάρκου. Στο κυρίως υπνοδωμάτιο υπάρχει το κουμπί «Kiss Goodnight» που προσαρμόζει τον φωτισμό και ενεργοποιεί ήχους με γοργόνες. Οι γοργόνες στη συνέχεια γίνονται ορατές στον πίνακα που υπάρχει απέναντι από το κρεβάτι και έπειτα ένα φεγγάρι εμφανίζεται στον τοίχο.

Το μπάνιο έχει ένα πολυτελές ντους, κρυστάλλινους κύκνους και –φυσικά! – σπα. Υπάρχει και εδώ μπουτόν που ενεργοποιεί μικρά μπλε φωτάκια στην οροφή και ξεκινάει να παίζει τη μουσική από το Fantasia.Από την σουίτα δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά το τζάκι στο υπέροχο καθιστικό, αλλά και ένα απίστευτο μπαλκόνι με θέα το… νησί του Tom Sawyer!

Κάντε κλικ στην εικόνα που ακολουθεί για να δείτε φωτογραφίες από την υπέροχη και μαγική Disney Dream Suit.

Δείτε φωτογραφίες από την σουίτα του Dinsey όπου όλα είναι μαγικάΠηγή spirossoulis.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr