Διπλό χτύπημα! Πέθανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Αλειφερόπουλος
Www.true.gr

Διπλό χτύπημα! Πέθανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Αλειφερόπουλος

Μέσα σε λίγες ημέρες η δημοσιογραφική οικογένεια θρηνεί για τον χαμό δυο συναδέλφων. Μετά τον Βασίλη Μπεσκένη που έφυγε από την ζωή ξαφνικά το πρωί της περασμένης Κυριακής από ανακοπή, άλλος ένας αγαπητός συνάδελφος, ο Δημήτρης Αλειφερόπουλος έφυγε το ίδιο ξαφνικά!

Ο Δημήτρης Αλειφερόπουλος έφυγε σήμερα, την ημέρα που αποχαιρετήσαμε για πάντα τον Βασίλη!

Άνθρωποι που έχουν δουλέψει πλάι – πλάι με τον Δημήτρη δεν μπορούσαν να πιστέψουν το νέο κακό μαντάτο.

Λίγες ημέρες πριν φύγει το 2017 δυο νέοι άνθρωποι, γονείς και οι δυο έσβησαν αφήνοντας πίσω τους δυσαναπλήρωτο κενό.Ο Δημήτρης είχε εργαστεί πολλά χρόνια στον Alpha, καθώς επίσης και στο κανάλι Epsilon, στην εκπομπή Live News. Πρόσφατα εργαζόταν στην εφημερίδα Δημοκρατία.

Ο Δημήτης Αλειφερόπουλος σε παλιότερη φωτογραφία με δυο συναδέλφους (Πηγή Facebook Alexia Koulouri)
Ήταν παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών.

Τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.Συλλυπητήρια από τον Νίκο Βούτση
Την οδύνη του για τον πρόωρο θάνατο του δημοσιογράφου του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ Δημήτρη Αλειφερόπουλου εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

«Είναι μεγάλη η οδύνη της απώλειας του Δημήτρη Αλειφερόπουλου, ενός νέου ανθρώπου, συζύγου και πατέρα, τον οποίο γνώρισα προσωπικά μέσα από την καθημερινή παρουσία του στη Βουλή ως δημοσιογράφου του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ. Ήταν ένας άοκνος εργάτης της ενημέρωσης, την οποία υπηρετούσε με επαγγελματισμό και ευπρέπεια, αλλά προπάντων ένας ευγενής άνθρωπος που σε κέρδιζε με την καλλιέργεια, τη σεμνότητα και τη θετική του διάθεση. Τα συλλυπητήριά μου στη σύζυγό του και τους οικείους του».

via newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr