Δίπλα στους Πληγέντες οι Εταιρίες του Ομίλου Γιαννακόπουλου! Παρέχουν Βοήθεια και Δωρεάν Φάρμακα!
Www.true.gr

Δίπλα στους Πληγέντες οι Εταιρίες του Ομίλου Γιαννακόπουλου! Παρέχουν Βοήθεια και Δωρεάν Φάρμακα!

Οι εταιρίες του Ομίλου Γιαννακόπουλου βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές και καταγράφουν ήδη τις ανάγκες για φαρμακευτικά είδη.

Οι φονικές πυρκαγιές και οι τραγικές συνέπειές τους έχουν βυθίσει σε θλίψη όλη τη χώρα που βιώνει μία περίοδο εθνικής τραγωδίας. Το… κύμα αλληλεγγύης πάντως είναι πολύ μεγάλο και είναι πολλοί αυτοί που δείχνουν έμπρακτα τη στήριξή τους στους πληγέντες.

Από την πρώτη στιγμή, παρούσες δηλώνουν οι εταιρίες ΒΙΑΝΕΞ και ΒΙΑΝ του ομίλου Γιαννακόπουλου και συνεισφέρουν με τη δράση τους στην προσπάθεια να βελτιωθεί η κατάσταση και να παρασχεθούν οι απαραίτητες βοήθειες.Συγκεκριμένα, οι εταιρίες του Ομίλου Γιαννακόπουλου καταγράφουν από πολύ νωρίς τις ανάγκες για φαρμακευτικά είδη στην περιοχή, ευρισκόμενες σε σταθερή συνεργασία με τους επίσημους φορείς και τους Δήμους. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται να διατεθούν βαν με είδη πρώτης φροντίδας όπως βρεφικά γάλατα σε σκόνη, κρέμες για τα εγκαύματα, κολλύρια και αλλά φάρμακα, τα οποία θα διανεμηθούν στα κέντρα συλλογής.

Πάντως, η παροχή βοήθειας πρόκειται να συνεχιστεί σταθερά για όσους δοκιμάζονται αυτές τις ώρες και έχουν πληγεί από τις φονικές πυρκαγιές και η ΒΙΑΝΕΞ με την ΒΙΑΝ θα εξακολουθήσουν να καταγράφουν ανάλογες ανάγκες προχωρώντας σε ανάλογη δράση.

Πηγή: viralgreece.eu

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr